LélektárÍgy nyújt védelmet a csuklóra kötött fekete fonal: mindenkinek viselnie kell!

Így nyújt védelmet a csuklóra kötött fekete fonal: mindenkinek viselnie kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szétnézel az utcán, látni fogod, hogy sokan viselnek egy vékony fekete cérnát a csuklójukon, rajta egy kis talizmánnal, vagy csak úgy önmagában. Ez nem csak egy divatos hóbort, hanem a hindu szokás szerint védelmet nyújt az élet negatív történései ellen is.

A hindu kultúrában a szent fonalat nem csak a csuklón, hanem a bokán, derékon vagy a hason is viselik.

Mit jelent a fekete fonal?

A hinduk szerint egy óriási erővel bíró talizmán, a felnőttek a bal csuklójukon viselik. Védelmet nyújt a gonosz szellemek ellen, és a nem kívánatos tantrikus mantráktól is. Gyakran használják a gyermekek, újszülöttek védelmére a gonosz szellemek, rontások ellen.

Ha a szülő úgy gondolja, hogy a gyermekét kiskorában túl sokan dicsérik meg szépsége miatt, akkor egy mágikus fonalat köt a csuklójára, hogy elvonja az idegenek figyelmét. Vannak, akik inkább a baba bokájára kötik a fonalat, hogy nehogy befalja a csuklójáról, és megfulladjon.

A fekete szín védelmet nyújt a rossz dolgok ellen

A fekete fonált a csuklóra és a bokára szokták kötni

Véd a szemmelverés ellen: a féltékenység, irigység egyre erősebbé válik, éppen ezért nem árt védenünk magunkat a negatív energiáktól, az irigykedő emberektől.

Gyógyulást hoz: nemcsak az ártó erők ellen véd, hanem testi és lelki gyógyulást hoz a viselőjének.

Anyagi jólétet hoz: a fekete szál pozitív változást hoz az anyagiak, karrier, munka területén. A fekete segít fenntartani az öt elem – a föld, a levegő, a tűz, a víz, fa egyensúlyát a testen belül.

Hogyan lehet anyagi jólétre szert tenni egy fekete fonal segítségével?

Vásárolj egy fekete pamutfonalat, köss rá 9 csomót, majd akaszd a bejárati ajtó kilincsére, így segít gazdagságot és jólétet bevonzani az életedbe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek