KuriózumHa az van megírva számotokra a sors könyvében, hogy találkozzatok, akkor az...

Ha az van megírva számotokra a sors könyvében, hogy találkozzatok, akkor az úgy is fog történni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet akár a legfurcsább utakon vezethet el bennünket ahhoz, akivel sorsszerűen találkoznunk kell.

Ha az van megírva számotokra a sors könyvében, hogy találkozzatok, akkor az úgy is fog történni!

Általában ezeket a találkozásokat olyanok előzik meg, melyek révén rádöbbenünk, hogy a sors a nem megfelelő embert küldte számunkra. Mikor aztán ezt kellőképpen megszenvedtük, akkor jön el életünkbe a várt személy, és mindez csak azért, hogy tudjunk neki maximálisan örülni és tudjuk őt értékelni.

Néha az is megtörténik, hogy a szeretett ember, akiért életünket is adnánk, alapos okot szolgáltat számunkra ahhoz a döntésünkhöz, hogy elhagyjuk őt és rájöjjünk arra, hogy nélküle is erősek vagyunk.

Máskor előfordul, hogy nem vagyunk képesek megélni a számunkra megadatott perceket, elveszítve ezáltal azt, aki feltétel nélkül képes lett volna szeretni bennünket. És mindezt, azért, mert fájdalmat okozott számunkra és mi nem tudunk túllépni ezen a fájdalmon és félünk egy esetleges újabb csalódástól.

És az is megtörténhet, hogy életünk egy adott pillanatában rátalálunk arra az emberre, akit mindeddig kerestünk, a nélkül, hogy tudtuk volna, valójában kit is keresünk. Hiszen mindenki meg kell érkezzen egyszer a szeretett ember karjaiba, attól függetlenül, hogy rövidebb, vagy hosszabb utat kell bejárnia ennek érdekében.

Sokszor önmagunk elől menekülünk, önmagunk megtalálása a nehezebb feladat. Viszont csak egyszer szerethetünk olyan mértékben, amikor képtelenek vagyunk az adott személy elhagyására, és ugyanakkor képesek az egész életünk vele való leélésére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek