HolotropikumElie Mechnikoff Nobel-díjas orvos szerint: "A halál a vastagbélben kezdődik!" - Így...

Elie Mechnikoff Nobel-díjas orvos szerint: „A halál a vastagbélben kezdődik!” – Így tisztítsd meg, hogy elkerüld a betegségek 90%-át

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A halál a vastagbélben kezdődik! Hogyan takarítsuk ki, hogy megelőzzük a betegségek 90%-át?

Elie Mechnikoff, Nobel-díjas orvostudós szerint: „A halál a vastagbélben kezdődik!” Így gondolja a román orvos, Dr. Catalin Luca is, aki szerint a betegségek 90%-ának a kitisztítatlan vastagbél az oka, és a statisztikák szerint, a fejlődő országok, minden 20-dik lakosa vastagbélrákban hal meg.

„Hihetetlennek tűnhet, de az emberi szervezet az elfogyasztott táplálék alig 10%-át képes feldolgozni” – teszi hozzá az orvos. Idővel, ezek a fel nem dolgozott táplálékmaradványok, nyálkás felületet hoznak létre, mely nem más, mint a részlegesen emésztett és a rohadó ételmaradékok keveréke, amely tele van mérgező anyagokkal.

Ez a bél falára lerakódott plakk idővel megkeményedve olykor 2-11 kg anyagcsere-hulladékot eredményez. Ez aztán úgy viselkedik akár egy válaszfal a táplálék és a bél fala között, így teljesen lehetetlenné téve a felszívódást. Ilyen körülmények között, bármennyire is egészségesen igyekszünk táplálkozni, és bármennyi táplálék kiegészítőt fogyasztunk is, mindez hasztalannak bizonyul.

Ezt már olvastad? Folyamatosan visszamérgezzük magunkat a bélsárral! Így, tisztítsd meg a vastagbeled!

A kitisztítatlan vastagbél a szervezet számára egy méreganyagforrás

Az olajban sült és keményítőben gazdag ételek, amelyek tele vannak hozzáadott anyagokkal és proteinnel nagymértékben hozzájárulnak ezeknek a plakkoknak a kialakulásához, és ezek idővel olyan létfontosságú szerveket nyomhatnak, mint amilyen a máj, vagy a hólyag. A vastagbél így lassan egy szeméttel teli gödörhöz kezd hasonlítani, melyben a 37 C fokos testhőmérséklet hatására beindul a bomlási reakció, és a méreganyagok terjedni kezdenek a szervezetben.

Ezek a toxinok a véráramba kerülve, eljutnak a szervezet minden részébe, és különböző betegségek kialakulásához vezetnek. A vastagbél fertőző toxinjai a nyirokrendszerbe is bejutnak, ezzel az immunrendszer gyengülését okozva. De ugyan olyan rossz hatással lehetnek e felső légutakra, vagy akár a bőrre és végül az agy szöveteibe is eljutnak a méreganyagok.

Melyek lehetnek a kitisztítatlan vastagbél jelei?

  • fáradékonyság, aluszékonyság, gyenge immunrendszer;
  • rossz emésztés, hasmenés, szorulás, hányinger;
  • nehézlégzés, izzadás, lerakódás a nyelv felületén;
  • elhízás;
  • alvászavar;
  • száraz bőr, pattanások, töredezett haj;
  • fejfájás, hátfájás;
  • bélférgek;

Ezt már olvastad? Agyagterápia: a természetesen méregtelenítés

Kezelés növényi rostok által

A kutatók ajánlása a vastagbélrák kockázatának csökkentésére, a rostokban gazdag és húsban szegény étrend követése. A vegetáriánus étrend, amely toxinoktól, adalékanyagoktól vagy zsíroktól mentes, hozzájárul a test és ezáltal a vastagbél egészségéhez.

A tisztításhoz legmegfelelőbb a növényi rostokban gazdag étrend, amely valódi „seprűként” működik, a bélfalakról letisztítva a hulladékot. Naponta legalább 35 gramm növényi rost fogyasztása akár 40%-al is csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának kockázatát. Ezt fogyaszthatjuk teljes kiőrlésű kenyér, barna rizs, vagy teljes kiörlésű gabonapelyhek formájában. Ugyanakkor fogyasszunk olajas magvakat, napraforgót vagy mogyorót az étkezések között.

A bab és a lencse is jó választás, mivel jelentős a B vitamin és protein tartalmuk. A zöld levelű zöldségek fogyasztása is javasolt, mint amilyen a spenót, a borsó, a káposzta vagy a saláta. A spirulina fogyasztása, klorofill tartalmánál fogva hozzájárul a vastagbél tisztulásához. A gyümölcsök közül fogyasszunk almát, szőlőt, piros dinnyét, melyek „kimossák” a toxinokat a szervezetből. A gyümölcs és zöldség levek fogyasztásával, biztosítjuk a szervezet vitamin ellátását és ugyanakkor elősegítik a bélsár kitisztulását is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek