KuriózumEgy lány szívszorító története, aki közzétette a fotókat az esküvőjéről, amire soha...

Egy lány szívszorító története, aki közzétette a fotókat az esküvőjéről, amire soha nem kerülhetett sor

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az arizonai Debbie Gerlach több ezer ember szívét megérintette, amikor megosztotta az esküvői képeit, amiken vőlegényével, Randy-vel szerepel. Mire sor került a fotózásra, Randy már nem élt, ezért Photoshop segítségével került a képekre.

A lány az esküvőjük kitűzött napján tette közzé a képeket, azon a napon, amire soha nem kerülhetett sor, mert 8 hónappal korábban Randy meghalt egy balesetben. Debbie mégis úgy döntött, megtartják a fotózást, és közzéteszi a képeket, méghozzá okkal. Egy nyílt levelet is mellékelt a fotókhoz, amelynek üzenete mindenkihez szól.

„A mai napnak kellene lennie életem legboldogabb napjának. Ma kellene feleségül mennem a legjobb barátomhoz. Ma fel kellett volna ébrednem, felvennem a menyasszonyi ruhámat, és oltár elé állni álmaim férfijával. Ma Randy-nek és nekem a családunk és a barátaink előtt el kellett volna mondanunk, mennyire szeretjük egymást, és tiszta szívből fogadalmat kellett volna tennünk egymásnak. Ez a nap lett volna az, amiről kislány korom óta álmodtam. Ma lett volna belőlem feleség. Ma lett volna belőlem Mrs. Zimmerman.

De ma, akárcsak minden nap, egyedül ébredtem. Ma újból összetört szívvel ébredtem. Apám ma nem kísér engem oltár elé. Ma nem látom Randy arcát, ahogy először megpillant engem a menyasszonyi ruhámban, amit el kellett rejtenem előle, mert nem győzte kivárni, hogy láthasson benne. Ma nem látom minden barátunkat és a családjainkat. Ma nem megyek hozzá életem szerelméhez. Ma nem megyek férjhez.

És mindez azért van, mert valaki hozott egy döntést, ami örökre megváltoztatta az életemet, úgy döntött NEM áll meg egy STOP táblánál, nem áll meg, amikor meglátta a vőlegényemet, aki motorkerékpáron közeledett felé, hanem inkább megpróbál gyorsan átvágni a kereszteződésen.

Mindenkit arra kérek, aki elolvassa ezt az üzenetet, FIGYELJETEK A MOTOROSOKRA, álljatok meg a STOP táblánál, és legyetek nagyon óvatosak, mert soha nem tudhatjátok, ki az, akinek az egész világa azon a motorkerékpáron van. Talán, ha az a valaki akkor megállt volna, most hozzámehetnék Randy-hez, a legjobb barátomhoz, életem szerelméhez.

Szeretlek Randy Z Zimmerman.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek