KuriózumAzt hitte a nő, hogy veseköve van, amíg meg nem szülte a...

Azt hitte a nő, hogy veseköve van, amíg meg nem szülte a gyerekét a vécén

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Massachusetts államban élő 38 éves Melissa Surgecoff azt mondja, utólag már teljesen világosan látja a terhességre utaló jeleket, de amikor vajúdni kezdett, fogalma sem volt arról, hogy mi történik. A menstruációja mindig is rendszertelen volt, a súlygyarapodást pedig egy új gyógyszernek tulajdonította, amit a sclerosis multiplexe miatt szedett.

Amikor március 8-án reggel erős alhasi fájdalmakat érzett, először azt hitte, menstruációs görcsei vannak – mivel a ciklusa mindig is rendszertelen volt, az sem adott neki okot a gyanakvásra, hogy már 5 hónapja nem jött meg a menstruációja – aztán pedig arra gondolt, hogy veseköve van, de az eszébe sem jutott, hogy terhes lehet.

Mivel a fájdalmai egyre intenzívebbek lettek, Melissa megkérte a vőlegényét, a 37 éves Donnie Campbellt, hogy hívjon mentőt, ő pedig közben a vécén ülve próbálta meg kinyomni a szervezetéből azt, amit ő vesekőnek gondolt.

Melissa férjével és kisbabájukkal

Délután 2 óra körül Melissa végül érezte, hogy valami kilökődik a szervezetéből.

„Ezen a ponton még mindig nem tudtam, hogy egy csecsemőről van szó, ezért, amikor a vécébe néztem, azt hittem, hogy az egyik szervem az.” – mesélte a nő.

Végül a nő vőlegénye vette észre, hogy egy csecsemő van a vécében, azonnal kimentette onnan, és mivel látta, hogy nem lélegzik, egy tévéműsorban látott technikával kitisztította az orrlyukait és szemét, és 10-15 másodperccel később a baba lélegezni kezdett.

Liam

„Felálltam, és a testemhez szorítottam, a szívem fölött, hogy melegen tartsam.” – mesélte Donnie Campbell.

A mentősök is meglepődtek a látványon, ami érkezéskor fogadta őket, mivel arra számítottak, hogy vesekővel lesz dolguk, nem pedig egy kisbabával. Bevitték az újszülöttet és az édesanyját a kórházba, ahol kivizsgálták őket. A kis Liam szerencsére teljesen egészséges, és pár nappal később már haza is vihették őt.

Bár a szülőket sokkolta a váratlan esemény, örülnek, hogy a kisfiuk egészséges, és próbálnak rohamtempóban felkészülni a gyereknevelésre.

Melissa és Donnie 2014 óta vannak együtt, és 2020 szeptemberére tervezték az esküvőjüket, de a járvány miatt kénytelenek voltak elhalasztani azt. Most, immár újdonsült szülőkként, új időpontot tűztek ki maguk elé, és idén június 18-án kelnek majd egybe. Azt mondják, valószínűleg Liam lesz az egyetlen gyermekük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek