HolotropikumAlternatív gyógyászatAz energiagyógyászat titka, és hogy miért nem beszélnek ennek fontosságáról!

Az energiagyógyászat titka, és hogy miért nem beszélnek ennek fontosságáról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A technikai fejlődés előretörésével az emberiség egyre inkább eltávolodik azoktól a jelenségektől, amelyek tudományosan nem megmagyarázhatók. Ha valamit a szakértőknek nem sikerül megállapítaniuk, bebizonyítaniuk, akkor az nem létezik. Ezzel például egy sor olyan gyógyászati megoldást zárva ki, ami olyan betegségek kezelésében is segíthet, amiben eddig semmilyen megoldást nem találtak.

feny

A biorezonanciáról, a sejtek energiagyógyászatáról, kommunikációjáról még a múlt század elején orosz tudósok kezdtek foglalkozni. Az egyik kutató azt vette észre, hogy például egy fejlődésben lévő hagymagumó a mellette lévő más fajta növényt is növekedésre késztette.

És ez a jelenség úgy is működött, ha kvarchomokból készült üveglappal választották teljesen szét a növényeket, így egyértelművé vált, hogy egy egyfajta energiamező alakult ki, és befolyásolta a hagymagumó melletti növény élettani folyamatát.

Ezt később a német származású Fritz Popp kutatásai is megerősítették, aki többek között arra jött rá, hogy a sejtek közötti kölcsönhatás nemcsak biokémiailag lehetséges, hanem fotonok révén is. Később megállapították: minden élő sejtnek van úgynevezett biofoton kisugárzása, és ami még nagyon fontos, más az egészséges sejt, vagy szövetrész sugárzása, és más a betegé.

A sejtek a biokémiai eszközök mellett elektromágneses terek mentén is képesek a kommunikációra, ilyen például a hang, vagy a fény. Ma már sokan hallottak a hang-, vagy éppenséggel a fényterápia jótékony hatásairól, amelyek segítségével több gyógyíthatatlannak hitt betegségből is felépültek egyesek.

Hogy miért nem lehet erről sokat olvasni, vagy miért nem alkalmazzák ezeket az alternatívnak nevezett módszereket?

Egyszerű a válasz: a hihetetlen pénzösszegeket termelő gyógyszeripar jelentős veszteségeket könyvelhetne el, ha a kémiai szereket tartalmazó tablettákat a fényterápiás gyógyászat váltaná fel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek