KoktélA menyasszony megható fogadalmat tett a mostohafiának: „Ígérem, hogy a saját fiamként...

A menyasszony megható fogadalmat tett a mostohafiának: „Ígérem, hogy a saját fiamként foglak szeretni”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az esküvők egyik legkülönlegesebb pillanata mindig a fogadalmak felolvasása, amikor a menyasszony és a vőlegény érzelmes szavakat és romantikus ígéreteket mond egymásnak, így fejezve ki egymás iránti szerelmüket.

Nemrég egy menyasszony a fogadalmi beszédébe a vőlegénye fiát is belefoglalta, és az egész násznép nagyon meg volt hatódva. A 30 éves Vanessa Lynch már azóta nagyon közel érezte magát a kilencéves Henry-hez, amióta megismerte férjét.

“Megígérem, hogy úgy szeretlek, mintha a sajátom lennél, és végül megígérem, hogy az édesapád legjobb felesége leszek” – tette hozzá.

Henry nagyon szereti mostohaanyját

Vanessa azt szerette volna, ha igazán különleges lenne az esküvőjük, ezért a beszédét közvetlenül a férje 9 éves fiához, Henry-hez intézte.

“Tudom, hogy nem voltam ott azon a napon, amikor a világra jöttél. Nem voltam ott az első lépéseidnél, és nem hallottam az első szavaidat, de ígérem, még sok első alkalom lesz rá, hogy ott legyek melletted” – olvasta Vanessa.

Mindenki sírt az esküvőn

Henry és az édesapja, Craig is sírni kezdtek, annyira meghatódtak, nem gondolták, hogy Vanessa úgy érez a mostohafia iránt, mintha a biológiai gyereke lenne.

“Ígérem, hogy úgy szeretlek, mintha a sajátom lennél, és végül megígérem, hogy édesapád legjobb felesége leszek, és a legjobb mostohaanya leszek számodra” – tette hozzá.

Vanessa elmondása szerint mindig is azt szerette volna, ha Henry elfogadná őt, és nem csak egy olyan nőként beszélne róla, akit az apja feleségül vesz. Ezért döntött úgy, hogy a fogadalmi beszédében elmondja azt is, hogy mennyire fontos számára a 9 éves gyerek.

Henry boldogan tapsol

Craig és Vanessa az Augsburg College-ban ismerkedtek meg, majd az első randevú után pár hónappal Craig bemutatta fiát, Henryt is Vanessának. Ettől kezdve a kapcsolatuk minden lépését úgy tervezték, hogy a 9 éves gyerek is része lehessen az életüknek, és ne érezze magát elutasítva.

“Az hogy valakivel nem vagy vér szerinti rokon, még nem jelenti azt, hogy nem érezheted úgy, hogy egy családba tartoztok. Mindez abból a szeretetből fakad, amit az illető iránt érzel, és, hogy mennyire vagytok fontosak egymás számára” – mondta Vanessa.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek