A Filantropikum.com és RIAVITA közös nyereményjátéka

A Filantropikum.com és RIAVITA közös nyereményjátéka

Az elmúlt két év bebizonyította számunkra, hogy mennyire fontos az egészségünk védelme. Éppen ezért a RIAVITA jóvoltából a Filantropikum.com mindenki által elérhető nyereményjátékra hívja olvasóit. Ennek keretében kiváló minőségű, magas hatóanyag-tartalmú, egészségmegőrző és vitalizáló készítményeket nyerhettek a RIAVITA termékei közül.

A RIAVITA igazán értékes nyereménnyel ajándékozza meg az egészségtudatos olvasóinkat:

Fődíj: RIA csomag, ami tartalmaz egy Stemax, egy FlaCyto és egy CorsyMax 12X terméket; melyek összértéke 94.000 Ft
További nyeremények: 3 szerencsés olvasónk nyerhet 1 db Detox + C+D vitamin Quercetinnel csomagot; összértéke 15.000 Ft
Egyéb nyeremények: 16 szerencsés olvasónk nyerhet 1 doboz C+D vitamint Quercetinnel; 5.500 Ft értékben.

Mit kell tenned, hogy elnyerd a fődíja vagy a nyeremények egyikét?

Iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére, a feliratkozók között sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket.

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEJÁRT, ÍME A NYERTESEK LISTÁJA:

Fődíj: Toldi Zsanett
További nyeremények: 3 szerencsés nyertesünk: Deák Andrea, Figlerné Tóth Edina, Balogh Pál Zoltán
Egyéb nyeremények – 16 nyertesünk: Sebestyén Lenke, Barna Tünde, Virágos László, Ráczné Illés Andrea, Szövérfi Adrienn, Nagy Eva Anna, Relea Anna, Major Andrea, Vasas István, Kulcsár Józsefné, Szitás Ildikó, Csatlós Imre Ferencné, Juhász Istvánné, Bátor Judit, Nádori Ferenc, Foki Edit.

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

A nyereményjáték időtartama: szeptember 1. – szeptember 30.

A nyeremény játékszabálya:

A játékot a Filantropikum.com szervezi, a nyereményt a RIAVITA biztosítja.
A nyereményjátékban részt vesznek a Filantropikum.com azon látogatói, akik a játék időtartalma alatt feliratkoznak a Filantropikum hírlevelére.
A nyereményeket a RIAVITA postázza, valamint a RIAVITA csapata sorsolja ki – egy egyedi azonosító alapján (név és regisztrációs időpont alapján).
Egy felhasználó csak egyszer regisztrálhat a nyereményjátékra.
A nyereményjátékban a 18 éven felüliek vehetnek részt, magyarországi lakhellyel.
A játék szervezője nem vállal felelősséget a nyertes postafiókjának késedelmes ellenőrzése miatt, vagy bármilyen egyéb technikai okokból bekövetkező olyan eseményért, mely az értesítő e-mail kézbesítését lehetetlenné teszi (pl. megtelt postafiók, nem valós e-mail cím, stb.).
Amennyiben a nyertes az értesítésben megjelölt határidőig (kihirdetéstől számított 30 nap) nem jelentkezik nyereményéért a megadott elérhetőségeken, ezzel lemond nyereményéről, és hozzájárul ahhoz, hogy azt a szervező más játékos részére átadja. A határidő leteltét követő napon a játék szervezője a honlapon közzéteszi, hogy a kisorsolt nyertes nem jelentkezett a nyereményéért.
A nyertesek hozzájárulnak, hogy nevüket a sorsolást követően, a filantropikum.com honlapon nyilvánosságra hozzuk. A regisztráció során megadott e-mail címük nem kerül nyilvánosságra.
A Játékosok részvételükkel kifejezetten elfogadják a játékszabály minden rendelkezését, továbbá beleegyeznek abba, hogy hírlevelet kapjanak a Filantropikum.com-tól. A nyereményjátékra feliratkozott személyek bármikor leiratkozhatnak a hírlevelünkről, természetesen, ha ezt a nyereményjáték ideje alatt teszik meg, nem vehetnek részt a sorsolásban.
A Filantropikum.com indokolt esetben fenntartja a jogot a játékszabályzat megváltoztatására.