KoktélA 100 éves idős hölgy szerint a hosszú élet titka a “furcsa...

A 100 éves idős hölgy szerint a hosszú élet titka a “furcsa férfiak elkerülésében” rejlik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az angliai West Yorkshire-ben élő Olive Westerman 100. születésnapján elárulta, hogy miben rejlik a hosszú életének titka. A tizedik évtizedébe belépő idős asszony szerint a hosszú élet titkának kulcsa a fiatalos lelkületben, illetve abban rejlik, hogy mellőzzük „az furcsa férfiakkal való társalgást.”

A 100 éves Olive szerint a boldog élet nyitja az, ha minden áron megpróbáljuk kerülni a furcsa férfiakat az életben. Olive tavaly töltötte be a bűvös 100. életévét, így ennek apropóján kicsit elmélázott az eddigi életén és csokorba gyűjtötte mindazon jó tanácsait, amelyekkel a mai fiataloknak próbál egy kis útmutatást nyújtani.

„Próbáld meg kikerülni az életedbe besétáló furcsa férfiakat és minden rendben lesz. Azt hiszem, ez a legjobb tanács, amit adhatok annak érdekében, hogy hosszú és boldog élet várjon rátok” – mondta az idős nő.

El sem hiszem, hogy 100 éves lettem, de nagyon felemelő. Teljesen lázba jöttem, amikor megkaptam a Kamillától és Károly hercegtől az üdvözlőlapomat” – meséli Olive.

Olive 2022. január 16-án lépett be a három számjegyből álló életkorúak körébe. Az ünneplés már az otthonában, a Deewater Grange öregek házában elkezdődött, majd egy remek teázással folytatódott az egyik közeli teázóban.

A 100 éves idős hölgy szerint a hosszú élet titka a “furcsa férfiak elkerülésében” rejlik!
Fotó: Deewater Grange care home/Facebook

Az öregek otthonának dolgozói az egykori hagyományokhoz híven, melyet még a megboldogult férje kezdett el annak idején, egy üvegcse Estee Lauder parfümmel lepték meg a nagy nap alkalmából.

Olive mindig is a szabadlelkűség híve volt, ezt bizonyítja az is, hogy a világ számtalan helyén élt már hosszabb-rövidebb ideig az élete során.

„Életem nagy részét az óceánon túl töltöttem, a kedvenc helyem, pedig nem más, mint Szingapúr. Imádtam ott lenni” – meséli. „Annyira izgalmas és más hely, mint Anglia.”

Olive egykori férje, Sam szintén nagy utazó és író volt.

„A férjemmel a helyi templomban találkoztunk először, aztán minden vasárnap ott láttuk egymást. Aztán szóba elegyedtünk és mindketten éreztük, hogy azonnal levett az a bizonyos érzés a lábunkról. Amit igazán szerettem benne, az a kedvessége és a gyengéd természete volt. Ő volt az, aki mindig megpróbált segíteni másokon.”

Olive nem mindennapi születésnapja valóban különlegesre sikerült, hiszen az ünnepi asztalnál mindenki helyet kapott, aki számára valaha is fontos volt és reméljük még sok-sok ilyen felemelő élményben lehet része ennek a kalandos és kedves szépkorú hölgynek!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek