Lélektár7 szabály, amely meghatározza az Univerzum működési elveit

7 szabály, amely meghatározza az Univerzum működési elveit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világ állandóan változik, de egyes alapelvek, amelyek az Univerzum működését is irányítják, nem. Összesen 7 ilyen szabályról, elvről van szó, ezért lássuk a konkrétumokat.

7 szabály, amely meghatározza az Univerzum működési elveit

1. Az ellentétes erők egyensúlya

Az Univerzum a duális erőtérre épül, ezért van hideg és meleg, yin és yang, nappal meg éjszaka, élet és halál. A titok még az, hogy miként lehet ezen ellentétes elemek, erők között megtalálni az egyensúlyt, mert egyensúly nélkül nincs élet. Mert az élet a teremtés és a pusztulás közötti szűk részben tud csak igazán fejlődni.

2. Szakrális geometria

Ez arra utal, hogy minden természetben fellelhető forma valamilyen geometriai, matematikai arányrendszer, struktúra része. Elég csak egy falevél szerkezetére egy pillantást vetni, vagy ahogyan egy virág szirmai szabályos mértani alakzatba rendeződnek.

3. Elektromágnesesség

A Földet és az Univerzumot elektromágnesesség öleli körbe, és ezen erő más mágneses terekkel is kölcsönhatásban van. Egyes vélekedések szerint így működik az emberi tudat is, csak ennek feltérképezése, megfejtése még most kezdi foglalkoztatni a tudósokat.

4. A szeretet törvénye

A szeretet növeli az élet pozitív rezgésszámának frekvenciáját, de azt is kell tudni, hogy a szeretet is okozhat fájdalmat. A szeretet az igazság része, és ha az igazság eltorzul, akkor a szeretet elmúlásnak indul, és eluralkodik a félelem. Ha valakit szeretünk, akkor az azért van, mert hozzá kapcsoljuk az igazságot, a valódiságot.

5. Aranyszabály

Az aranyszabály azon fontos univerzális törvény, amely arra ösztönöz, hogy csak olyan dolgot csináljunk, amihez igazán kedvünk van. És ennek köze van a karmához is, hiszen minden, amit az Univerzum fele közvetítesz, az visszahat rád.

6. Az embereknek joguk van a saját életük irányításához

Minden embernek joga van ahhoz, hogy az életét, és a sorsát ő határozza meg. Egy ember életét meghatározó döntéseket nem hozhat meg más, mert minden ember szabad akarattal rendelkezik. A totális szabadságot meg a felelősségérzet kontrollálja. Valaki minél jobban ráeszmél az igazságra, annál szabadabbá válik.

7. Egy ember sem éli át ugyanazt a valóságot

Minden ember realitásérzéke az érzékelési képességeitől függ. Már a legkisebb érzékelésváltozás is képes teljesen más fényszögbe helyezni a valóságérzetünket. Ezért van az, hogy az emberek olyan sokféleképpen érzékelik a világot, a maguk realitása sok esetben nagyban eltér másokétól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek