Horoszkóp2020 márciusi horoszkóp: fontos kapcsolatokat szilárdítunk meg, vagy újakat kötünk

2020 márciusi horoszkóp: fontos kapcsolatokat szilárdítunk meg, vagy újakat kötünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Márciusban előnyben részesülnek mindazok, akik kreativitásra és eredeti ötletekre építenek. Ha van valamilyen szokatlan terved, itt az ideje, hogy belevágj!

Jobban tesszük, ha a hónap első felében nem kezdünk bele olyan projektekbe, amelyek fontos érzelmi vagy pénzügyi erőforrásokat igényelnek, mivel 10.-ig a Merkúr retrográd mozgásban van, és ez összezavarhatja a dolgokat. Az lesz a benyomásunk, hogy tévedtünk valamiben, nem jól válogattuk meg a szavainkat, mintha az Univerzumnak valami problémája lenne velünk. De ezután a dátum után megszabadulunk a zavartól, és a kommunikációnk is visszatért a helyes útra.

A Vénusz a Bikában felfrissülést és megnyugvást hoz. Ez hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy megszilárdítsuk a kapcsolatainkat, vagy újakat alakítsunk ki, legyenek azok akár személyesek, akár szakmaiak, és ezek a kapcsolatok a jövőben hasznosak lehetnek a számunkra. Emellett ez a bolygóállás ünnepi, vakációs hangulatba hoz majd bennünket: sokat akarunk majd pihenni, jókat enni, szeretni, adunk majd a romantikára. Március utolsó hetében előnyben részesülnek mindazok, akik kreativitásra és eredeti ötletekre építenek. Ha van valamilyen szokatlan terved, itt az ideje, hogy belevágj!

A Telihold március 9.-én a Szűzben kiélezi a kritikai érzékünket, jobban odafigyelünk majd a részletekre, a március 24.-én a Kosban lévő Újhold pedig arra ösztönöz majd, hogy éljük át bátran az új tavasz kezdetét!

Kos: maximális sebesség

A Kos számára a március nagyon intenzív hónap lesz, nem hiányoznak majd belőle a bizonytalan helyzetek és a féktelen érzelmek sem, de beérnek az elmúlt időszak munkájának gyümölcsei is. Ha úgy érzed, nem kaptad meg a megfelelő elismerést, most változást érhetsz el a szakmai életedben.

Március 20.-án a Nap belép a Kosba, és arra ösztönöz, hogy elérd a céljaidat, és ne érd be kevesebbel. Ehhez az energiához hozzáadódik az Újhold energiája is, ami március 24.-én szintén a Kosban lép fel. A bolygók fontos emberek támogatását hozzák el a számodra, úgyhogy hagyj fel a makacskodással, és légy rugalmas. Minden a te javadat szolgálja.

Bika: bejön minden számításod

Március 5.-én a Vénusz belép a Bikába, ahol igazán az elemében érzi magát, akárcsak te, és ellenállhatatlan energiákat terjesztesz majd magad körül. Minden jól megy, jól nézel ki, meggyőző vagy, könnyen eléred, hogy kedveljenek és megértsenek, könnyen elérsz mindent, amit szeretnél, vagy ami eddig hiányzott, a magánéletben és a munkahelyeden is, ahol új lehetőségek is jelentkezhetnek. Ahogy közeledik az Újhold március 24.-én, figyelj oda az önkontrollra és légy nyitott mások ötleteire és javaslataira. Néhány jógagyakorlat, masszázs, csikung, vagy valamilyen más alternatív terápia ebben a hónapban elősegítheti a lelki fejlődést, sőt bizonyos egészségügyi problémák kezelését is.

Ikrek: foglalkozz magaddal!

Sok mindent szeretnél megoldani ebben a hónapban, de a bolygód, a Merkúr, 10.-ig nem lesz a segítségedre. Mérlegeld gondosan a szavaidat – fennáll a veszélye, hogy tévesen értelmezik azokat, és fárasztó, haszontalan beszélgetések kerekedhetnek ebből, anélkül, hogy egyáltalán tisztában lennél az okával. Halaszd el a szakmai kötelezettségeidet március végéig, és addig összpontosítsd az energiádat a személyes kényelmedre, amelyet kissé elhanyagoltál.

A Telihold közeledtével elboríthatnak az érzelmek és a szeretet iránti vágy, pihenj egy keveset, és érezd jól magad, akivel csak szeretnéd, minden gond és felelősség nélkül. Légy őszinte, és mond ki, mit érzel, ne habozz! Ha kísértést érzel arra, hogy megtervezd a következő vakációdat, tedd ezt a hónap második felében.

Rák: a leválás a válasz

Nem lesz könnyű kívülről figyelned az eseményeket, de ebben a hónapban az a legjobb, ha nem veszel részt ellentmondásos vitákban, vagy olyan konfliktusokban, amelyek kellemetlen helyzetekbe hozhatnak. Ne tarts haragot, és ne pazarold az energiádat olyan fárasztó emberekre, akik nem értenek meg.

Ami nagyon fontos: ne értelmezz semmit túlságosan személyesen, különösen március 10.-ig. Hidd el, senkinek nincs veled semmi baja, egyszerűen csak fennáll a veszélye, hogy tévesen értelmezed a dolgokat. Fordítsd a figyelmedet azokra a dolgokra, amelyek érdekelnek, tölts több időt a gyerekeiddel, szeretteiddel, próbálj pihenni, teremts kellemes légkört, főzz valami finomat, és élvezd a tavasz első hónapját!

Oroszlán: megnövekszik a jövedelmed

A Telihold kedvező pénzügyi híreket hoz. Még ha nem is olyan pénzösszegről van szó, amit azonnal kézhez kapsz, a feltételek megfelelőek a szakmai változásokhoz és a jövedelmed növekedéséhez, ez pedig segíthet megszabadulni az adósságoktól, és elkezdhetsz félretenni is. Ugyanakkor itt az ideje, hogy megtanulj nemet mondani az olyan kérésekre, amelyek túl nagy nyomást gyakorolnak rád. Figyelj oda arra is, hogy ne túlozd el a dolgokat, és ne tulajdoníts semminek nagyobb jelentőséget a kelleténél. A hónap második felében, a tavaszi nap-éj egyenlőséggel és a Kosban fellépő Újholddal együtt jó hírek várhatók, amelyek javítanak a hangulatodon. Sok igényed van, de dolgozol is azon, hogy ezeket elérd!

Szűz: jó hírek

A Telihold március 9.-én a te jegyedben lesz, és biztonságérzetet, bizalmat hoz neked. Intenzív időszak ez, különösen a párkapcsolatokban. Ha szakmai változást szeretnél, a hónap vége kiváló alkalom lehet, hogy a főnökeid, feletteseid észrevegyenek. A következő lépés, hogy megegyezz velük, és saját magaddal, hogy eldöntsd, megfelel-e neked a kapott ajánlat, és támaszkodhatsz-e rá hosszútávon.

Egy dolog biztos: mindenképpen előrelépést tapasztalsz a szakmádban vagy a magánéletedben. Előléptethetnek, vagy a párod állhat elő valamilyen javaslattal, esetleg egy bókkal, ami simogatja a lelkedet.

Mérleg: pozitív érzelmek

A hónap első felében, amíg a Merkúr retrográd mozgásban van, próbálj meg nem túlságosan a szívedre venni mindent, és ne szomorodj el, ha a szeretteid nem a te kedvedre cselekednek. Te ragaszkodj a saját programodhoz, és tartsd fenn a nézőpontodat: végül sikerül majd megértetned magadat másokkal.

A március jó hónap a lélek számára, amikor nagyszerű emberekkel találkozhatsz, vagy dolgozhatsz a fontosabb kapcsolataidon. Hozzá kell szoknod a gondolathoz, hogy nem tudsz mindent irányítani, és nem feltétlenül te vagy a hibás, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretted volna. Ez a megfelelő idő arra, hogy kimondd, amit érzel, kimutasd a szeretetedet és az elismerésedet azoknak, akik kedvesek a számodra. A március 24.-i Újhold segít majd, hogy könnyebben nevén nevezd a dolgokat.

Skorpió: reagálj bölcsen

A gondolatok, amelyek a hónap első felében foglalkoztatnak, valószínűleg csak képzelt és nem valós problémák. Nem vagy éppen megalkuvó és békülékeny kedvedben, és ha valaki megpróbál rákényszeríteni valamire, gyorsan kijössz a sodrodból. Előfordulhat, hogy olyan kompromisszumokat kell kötnöd, amelyeket nem szeretnél megkötni, ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy elveszítesz egy olyan kapcsolatot, amely fontos a számodra, és amely bizonyos előnyökkel jár.

Egyes Skorpiók úgy érezhetik, hogy a függetlenségük megerősítésre szorul, ezért utazást terveznek egyedül, vagy megvesznek valamit, ami fontos a számukra. Pénzügyi szempontból rád mosolyoghat a szerencse, de ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül költekezhetsz.

Nyilas: használd ki az energiát

Kísértést érezhetsz arra, hogy változtass valamit az otthonodon, talán éppen magát a lakhelyedet szeretnéd megváltoztatni, a személyt, akivel megosztod azt, vagy a szabályokat, amik szerint éltek. Ha a hónap első felében mindenféle akadályt tapasztalsz is, március 10. után rendeződnek majd a dolgok.

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, mint valaha, és nem számít milyen áldozatot kell meghoznod, vagy mennyit kell költened emiatt. Lehetőséged nyílhat arra, hogy változtass a munkahelyeden, bizonyítsd a tehetségedet, és pénzt keress egy személyes projektből vagy együttműködésből. Március 20.-25. között tele leszel energiával.

Bak: kedvező kilátások

A Mars, a Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz a márciust a kellemes események és a konstruktív érzelmek hónapjává alakítják a Bak számára. A Mars és a Jupiter, valamint a Mars és Plútó összekapcsolódása segítenek abban, hogy elnyerd a jutalmadat a szakmai erőfeszítésekért és kezdeményezésekért.

Rendkívül jól teljesítesz egy kiértékelésen, amely sok előnyhöz juttathat, miután a hónap első felében annyi akadállyal szembesülsz, hogy már nem is reménykedsz abban, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak. Ugyanakkor szerelembe is eshetsz, méghozzá gyorsabban és intenzívebben, mint kamaszkorodban!

Vízöntő: fontos választás

Március 4.-től a Merkúr retrográd mozgása éppen a Vízöntő jegyében megy végbe, ami okozhat néhány kellemetlenséget, esetleg váratlan költségeket vagy egy olyan múltbeli eseményt idézhet fel, amely még mindig kísért téged, és megoldásra vár. Március 22.-én a Szaturnusz belép a jegyedbe, és segít, hogy megvalósítsd az eredeti ötleteidet, segít kiemelkedni a tömegből egyedi és különleges látásmódodnak köszönhetően.

A hónap végén lehetőséged nyílhat aláírni egy szerződést, amely újabb, sokkal előnyösebb és nagyobb kihívást jelenthet. A választás nem lesz könnyű, és alaposan meg kell fontolnod, mert mindkét helyzetnek meglesznek a maga előnyei és hátrányai.

Halak: a lehetőségek sokasága

Március 4.-én felszabadulsz a Merkúr retrográd mozgása alól, amely március közepén visszatér a te jegyedbe, ezúttal előre haladva. Nem szabadulsz meg azonban a Telihold hatása alól, amely 9.-e körül szorongással, vagy kisebb konfliktusokkal teli pillanatokat okozhat.

A Nap a Halakban március 20.-ig megfelelő szavakat, jó ötleteket és pénzügyi jövedelmeket hoz majd, de a kapcsolataid javítására irányuló kezdeményezések ezután a dátum után is sikeresek lesznek. Lehetőséged lesz találkozni valakivel, aki lenyűgöz téged. A hónap utolsó hetében háttérbe kell szorítanod az érzelmeidet, és minél kategorikusabbnak és észszerűbbnek kell lenned.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek