Lélektár2016 a Remete éve! Milyen energiákat hordoz magában ez a tarot kártya?

2016 a Remete éve! Milyen energiákat hordoz magában ez a tarot kártya?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Remete arra ösztönöz bennünket, hogy elmélyüljünk gondolatainkban, elcsendesedjünk, tartsuk távol magunkat a rohanástól, a kapkodástól, a felszínes emberi kapcsolatoktól, ehelyett forduljunk a spiritualitás, a megértés, a bölcsesség felé.

remete

A numerológia szerint 2016-ra a 9-es szám fog hatással lenni, ami arra ösztönöz, hogy elengedjük a múltbeli sérelmeinket, és kezdjünk új életet. Érdekes módon a 9-es szám a tarot kártyában a Remetét jelöli, ami szintén a befelefordulást, a meditálást, a spirituális gondolkodást ösztönzi, ugyanakkor el kell engedni a múltat, ki kell találni egy új életcélt, egy új irányt.

A Remete egy nagy tanítómester, aki a tanulás, a megismerés energiáit hordozza magában. Így ez az év remek időszak arra, hogy elmélyítsük a tudásszintünket, hogy tapasztaltabbak lehessünk. A Remete befolyással lesz a döntéseinkre is a következő hónapokban, azonban érdemes arra is figyelni, hogy ebben az időszakban makacsabbak, türelmetlenebbek lehetünk.

A Remete kártya elhozza számunkra a megvilágosodást, a spirituális ismereteink gyarapodását. Ebben az évben olyan emberekkel érdemes körülvenni magunkat, akik segíthetnek a spirituális világ elmélyülésében, amelyhez azonban szükségünk lesz némi egyedüllétre, nyugalomra.

A Remete ábrázolása is sokatmondó: egy lámpást tart a kezében, amellyel rávilágít a tudásra, elűzi a sötétséget, felnyítja követőinek szemét, megváltoztatja gondolkodásmódját. A Remete arra sarkall, hogy ismerjük meg valós énünket, az igazságot saját magunkról, hogy rájöjjünk arra, melyek az erős pontjaink, és melyek a gyengéink.

A Remete azt is jelzi, hogy ez az év alkalmas arra, hogy sikeres vezetővé váljunk, segítve másokon, de megtartva önmagunk szabadságát. A következő időszakban úgy érezzük majd magunkat, hogy muszáj szünetet tartanunk, magunkban, a belső világunkban kell rendet teremteni, mert úgy érezzük, meg kell találnunk a belső harmóniát. A Remete abban segít, hogy elinduljunk ezen az úton, hogy annak végén megvilágosodva térjünk vissza a hétköznapokba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek