Kuriózum1 euróért kelt el a francia kísértetház

1 euróért kelt el a francia kísértetház

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

eBay liciten vásárolták fel 1 eurós, jelképes áron Arbresle városában a köztudott kísértetház ingatlant. A helybéliek még ennyiért sem voltak hajlandóak átvenni.

kisertethaz1

Az ingatlan 110 m2 lakófelület, és 350 m2 telek tartozik hozza. Jelenleg romokban hever, évek óta nem gondozták, de az 1 eurós ár még így is jó üzletnek tűnik. Kérdés, hogy kinek?

Maud69620 felhasználónéven hirdette meg a tulajdonos, és kezdetben ingyen szándékozta átruházni tulajdonát – csak vigyék már el. A leírás szerint az ‘50-es években borzalmas gyilkosság színhelye volt, aminek áldozata mai napig itt kísért. Paranormális jelenségeket az egész telken és környezetében jelentettek, a házból pedig a mai napig furcsa hörgések és csattogások hallatszanak ki, pedig senki se lakik benne, még a hajléktalanok is kerülik. Maud nem kertel, minden negatív információt közkívánatra bocsájtott a telekkel kapcsolatban.

kisertethaz2

Állítólag a kegyetlen gyilkosok társasága, akik számtalan rituális gyilkosság elkövetői voltak az ingatlanban, még kincset is elrejtettek valahol. Az áldozatok holtestét, valamint a gyilkosokat sosem találták meg, csak a barbár módszerekre utaló eszközöket, az áldozatok vérét, csonkjait és fényképeit.

“Maud” sosem hitt a szellemekben, a természetfelettiben, de amikor egy hétvégét eltöltött az ingatlanban, örökre megváltoztatta nézeteit. Rögtön ezután ingyen hirdette meg az ingatlan, és az első licitáló, aki 1 eurót ajánlott érte, máris magáénak tudhatta.

kisertethaz3

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek