Vízesés, kristálymedencék és rózsaszín és fehér felhők – Egy agysebész megosztja halál utáni élményét

Azt senki sem tudja igazából, hogy mi történik a halál bekövetkezte után. Számtalan teória született már a halál utáni életről, gondoljunk csak a különböző vallások magyarázatára. Azonban konkrét, egyértelmű, tudományos bizonyíték nincs, hogy mi van, vagy mi nincs “odaát”, mert még olyan nem történt, hogy valaki teljesen visszatért a halálból és részletesen leírta a tapasztalatait.

Azonban most egy agysebész, aki egyben egy könyvet is megjelentetett a témában, “Living In A Mindful Universe: A Neurosurgeon’s Journey Into The Heart Of Consciousness” címmel, elmondja, hogy mit tapasztalta a túlvilágon.

Dr. Eben Alexander állítása szerint 2008-ban egy hétig feküdt kómában, és ennek az időszaknak a tapasztalataiból kiindulva igyekszik leírni a halál utáni állapotokat.

Minderről a The Sun brit lap adott hírt, idézve az orvos könyvéből, miszerint: “Egy hétig kómában feküdtem, amit agyhártyagyulladás okozott. A betegség annyira súlyos volt, hogy mindössze 2 százalék volt az esély, hogy túléljem. Egy hét múlva az orvosaim közölték a családommal, hogy jobb ha felkészülnek a legrosszabbra, és elbúcsúznak tőlem.”

A orvosok lélegeztetőgépre kapcsolták az agysebészt, ezután komoly javulást tapasztaltak nála.

“Ekkor egy körkörös jelenségre lettem figyelmes, egy entitásra, amely zenét, dallamot árasztott magából, ezt neveztem el Spinning Melody-nak. Ekkor megjelent a fényt egy hasadéknyíláson, amely mind egyre csak szélesedett, és amely fele elkezdtem haladni. Hirtelen egy zöldes, termékeny völgyben találtam magam, a hegyek oldalából vízesés hullt alá, a felhők puha rózsaszínes-fehéres színben pompáztak, mögöttük az ég csodás sötét-kék volt. Tele volt minden élettel, fákkal, állatokkal és emberekkel. A tiszta vizű folyókban halak úszkáltak, a partokon meg rózsák nyíltak.” – nyilatkozta.

Az agysebész szerint ez az élménye bizonyítja azt, hogy valóban létezik túlvilág, ahová a halál után kerülhet az ember.

Te mit gondolsz erről?

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top