Világsztár okozott hatalmas meglepetést ennek a nőnek. Izgalmakkal néztük végig a VIDEÓ-t!

A pankrátorból, testépítőből filmsztárra avanzsált Dwayne Jonhson, az az a Szikla, ma már egyértelműen Hollywood legkedveltebb hírességei közé tartozik.

szikla-meglepetes

Ma már a színészkedés mellett producerként is jegyzik, de ennek ellenére mégis meg tudott maradni embernek, képes a jó ügyek mellett kiállni, harcolni.

A Szikla Jimmy Fallon műsorában is megmutatta, hogy mekkora szíve van. Az amerikai katonák bátorságáról, kiállásáról beszélt, majd egyszer közölte, hogy van egy nagy meglepetése valakinek.

Először a közönség soraiba kezdték a “keresést”, de végül a szerencsés embert a műsor vezérlőjében találták meg. Karina, a műsor producere értetlenül állt a helyzet előtt. Karina férje az amerikai légierőnél szolgál, magas fokozatú tisztséget tölt be, 5 ezer mérföldre feleségétől, akit már másfél éve nem látott.

Miközben a Szikla, Jimmyvel dicséri az asszony férjét, az titokban belopózik a vezérlőbe. A meglepetés ekkor válik izgalmassá, hiszen mikor Karina megfordul, karjaiban találja magát. Lesz is nagy öröm, és sok boldogság-könny a szemekben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top