Válassz egy kártyát a 3 közül, hogy megtudd mit akar üzenni neked mára a felettes éned!

Derítsd ki, hogy mit akar tőled a felettes énünk!

Válassz egy kártyát a 3 közül, hogy megtudd mit akar üzenni neked mára a felettes éned!

A felettes énünk mindig jelen van az életünkben, vezet, irányt mutat nekünk. Hogy megfejtsük az üzenetet, amelyet közvetíteni szeretne, válasszunk ki egy kártyát az alábbi három közül.

Hogy lehívd az üzenetet kövesd ezt az útmutatást:

– Végy egy mély lélegzetet
– Fókuszálj az orrod fölötti részre – koronacsakra
– Válaszd ki azt a kártyát, amelyik megszólít téged
– Hagyj magadnak egy kis időt, hogy az egyéni üzeneted teljesen rezonálni tudjon veled

Annak ellenére, hogy három kártyát lehet választani, mindegyiknek értelmezése lesz, ami úgy fog rezonálni veled, hogy minden egyéni élethelyzetre választ ad.

1. Ma egy mag kerül elültetésre benned, amelynek köszönhetően fényes jövő elé nézel majd. Azonban ne feledkezz meg arról, hogy türelmesnek és kitartónak kell lenned. Fordíts kellő figyelmet a részletek kidolgozására, mert másképp nem tudod megízlelni a siker ízét.

2. Meg kell szabadulnod a káros szenvedélyeidtől, mint amilyen a túlzott kávéfogyasztás, dohányzás, alkohol ivás. Ma megfelelő az idő arra, hogy búcsút ints az önpusztításnak, és az életed ismét a pozitív irányba mozduljon el.

3. Az életed egy új szakaszba lép, Gábriel arkangyal most veled van, és segít abban, hogy felhagyj a rossz szokásaiddal, és lásd meg az élet csodáit, vállald a felelősséget a tetteidért, mert csak így tapasztalhatod meg az igazi boldogságot.

Ezt már próbáltad? Válassz egy kagylót, majd olvasd el mit árul el személyiséged rejtett oldaláról!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top