Ünnepi fénybe borult a belváros, meggyújtották az elő gyertyát az adventi koszorún

Ötödik alkalommal várja látogatóit az Adventi Ünnep a Bazilikánál programsorozat, amely látványos progrmokat, kézműves termékek gazdag választékát kínálja a budapestieknek és a turistáknak. Esténként lesz látványos fényfestés és a koripálya is ingyenes.

advent-bazilika

Vasárnap este kapcsolták fel a Belváros-Lipótváros ünnepi díszkivilágítását, ezek mellett a hagyományokhoz híven az első adventi gyertyát is meggyújtották. A helyszínen az Angyalok Kara kórusprodukció is bemutatkozott, amely innen országos turnéra indul, hogy ismert magyar és angolszász ünnepi dalokkal lepjék meg a közönséget.

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál szakrális környezete, az adventi koszorú gyertyáinak lángja és az épület előtt felállított betlehem arra emlékeztetik majd az erre járókat, hogy a következő egy hónapban békés hangulatban, egymásra odafigyelve készülődjenek a karácsonyra, áll a Filantropikum.com-nak eljuttatott közleményben.

A látványos vásár és programsorozat november 27. és január 2. között várja az érdeklődöket.

Ajánló: Adventi lelki nagytakarítás és lelki felfrissülés hasznos gyakorlatokkal!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top