Tudod milyen hatással van a főzött banán? Idd meg a vizet is, amiben a banán főtt!

Ne öntsd ki a vizet, amelybe megfőzted a banánt, mert sok hasznos tápanyag található benne és a könnyű elalvást is elősegíti!

Tudod milyen hatással van a főzött banán? Idd meg a vizet is, amiben a banán főtt!

Nehezen tudsz álomba merülni, éjszaka gyakran felébredsz, ezért másnap még fáradtabbnak érzed magad? Akkor a banán főzet segíthet most neked, csak válassz ki pár bio gyümölcsöt, amely nem tartalmaz semmilyen vegyszert, legyen itt szó rovarülő, vagy gyomirtó készítményről.

Egy edénybe tégy oda vizet forrni, ha már fő, akkor mehet bele pár megmosott, bio banán. Főzd 10 percig, majd utána szűrd le, és a léből igyál meg egy pohárkával, lefekvés előtt 1 órával.

Ez azért hatásos, alvás elősegítő módszer, mert a banán sok magnéziumot és káliumot tartalmaz, amelyek megnyugtatják az idegeket, valamint ellazítják az izmokat, így ennek hatására könnyen tudsz álomba merülni, és pihentető alvásban lesz részed, amire nagyon nagy szüksége van a szervezetnek, ahhoz, hogy egészséges maradjon.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top