A rákot leküzdő nő azt hitte, hogy késései miatt ki fogják rúgni az állásából, de ekkor főnöke váratlan meglepetést okozott!

Rengeteg ember számára a főnöke jelenti a legnagyobb napi stresszforrást. Így volt ezzel Veronica Solis is, aki egy gyerekvigyázó központ konyháján szakácsként dolgozott. Az asszonynak nem lévén saját autója, sokszor elkésett a munkából, ami természetesen a főnökének nagyon nem tetszett, így szóvá is tette ezt.

fonok-alkalmazott

Alex Rios, a központ vezetője telefonon közölte Veronicával, hogy ez nem mehet így tovább, ha ennyit késik kirugja. A rákot leküzdő asszony viszont sírni kezdett, és majdnem rosszul is lett. Az asszony közölte, hogy mivel nincs autója, ezért nem tud mindig beérni időben a központba, így jobb lesz, ha főnöke másik személyt keres.

A férfi szíve megesett beosztottján, így elhatározta, hogy segít neki, és egy autóval lepi meg a nőt.

Videóra is vették a nagy eseményt, Veronica azt hitte, hogy egy reklámfilmet forgatnak, amiben bemutatják a központot. Azonban egyszer a főnöke szólt, hogy menjek ki vele a bejárathoz, mert szeretne valamit neki mutatni.

Kint állt az autó, Veronica autója, hogy többé ne késsen a munkából. Nézd meg a nő reakcióját, te sem bírod ki sírás nélkül.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top