Orákulum horoszkóp 2018. február 26 – március 4. között!

Elérkezett egy újabb hét, és megérkeztek Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” orákulum kártyáinak üzenetei is, minden csillagjegy számára. Olvasd figyelmesen, mert sok hasznos információ, tanács derülhet ki számodra.

Kos – Gaia’s Garden

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy az Univerzum erőforrásai végtelenek, így minden, amire szükséged van a sikerhez, megtalálható az életedben. Bízz abban, hogy egy nap megtalálod a célodat, az utadat. Légy kitartó és hű magadhoz. A hálaérzet sok nehézségen átsegít, ezért örülj mindennek, ami pozitív körülötted.

Bika – The Keeper of the Scales

Ezen a héten előfordulhat, hogy valami miatt zavar keletkezik a gondolataidban, mert úgy érzed, hogy az ami történik veled, nem helyénvaló. Ha azt gondolod, hogy a barátaid magadra hagytak, akkor gondolkozz el azon, hogy nem voltál-e túl önző, egoista az elmúlt hetekben. Pihenj kicsit, és gondold át a dolgokat, összefüggéseket.

Ikrek – The Sacred Union

Ez a hét baráti és társas kapcsolatokról fog szólni, amely biztonságot ad számodra, mert azt érzed, hogy tartozol valahová, és ez jó hatással van a közérzetedre. Becsüld meg azokat az embereket, akik kiállnak melletted, és támogatnak, ha bajba kerülsz. A gondolataid közül iktasd ki a negatívakat, mert azok csapdába ejthetik az elmédet.

Rák – The River Queen

Hirtelen összecsaphatnak a hullámok a fejed fölött, és azt érezheted, hogy teljesen egyedül maradtál, és egyedül kell majd megküzdened a problémákkal. Igyekezz legyőzni a félelmedet, és ne nézz hátra, hanem tekints előre, mert csak így sikerülhet sikert elérned, és magad mögött hagynod a problémáidat.

Oroszlán – The Eyes of Beauty

Vannak olyan élethelyzetek, amelyeket szeretnél elkerülni, mert attól félsz, hogy mások mit szólnak majd, vagy miként ítélkeznek feletted. Nem kell mindig figyelembe venned a hibáidat, hanem éld úgy az életed, ahogy az neked jó. Ezzel pedig kialakíthatsz egy új látásmódot, amivel könnyebben túl tudsz jutni a nehézségeken.

Szűz – The Ringmaster of Scrutinity

Ha konfliktusba keveredsz valakivel, valamilyen témában, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy higgadtan, előzetes feltételezések, előítéletek nélkül próbálsz megoldást találni. Légy megértő, toleráns, baráti, így ilyen hozzáállással sokkal könnyebb feloldani a feszültségeket, nehézségeket.

Mérleg – The Diamond Dreamer

Ezen a héten bizonyos élethelyzetekben lehetnek nehézségek, de ha te a saját igényeid, ösztöneid, megérzéseid szerint élsz, akkor minden rendben lesz, csak bízz magadban. A következő napokban javulni fog a kommunikációd, úgy a magánéletedben, mint a karrieredben, és pozitívabb életszemléleted alakul ki.

Skorpió – The Hawk Prince

A hét számodra jól kezdődik, mert egyes kérdésekre, amelyek a sorsoddal, a jövőddel kapcsolatosak, megválaszolásra kerülnek. Ne feledd, az Univerzum folyamatosan kapcsolatban van veled, csak figyelj ezekre a titkos jelekre, üzenetekre. Légy nyitott, és engedd, hogy az érzelmeid a felszínre kerüljenek.

Nyilas – The Lady of the Gift

Olyan információk birtokában vagy, amelyekkel zsarolhatsz, irányíthatsz másokat? Ez hosszú távon ártani fog neked, a lelkedet megmérgezi ez a titok, így próbáld úgy megoldani a helyzetet, hogy az a lehető legkisebb sérüléseket okozza. Légy őszinte, és tisztességes, mert csak így várhatod el másoktól is, hogy azok legyenek veled.

Bak – The Rainbow Prince

Számodra ez a hét arról fog szólni, hogy mennyire fontos az életedben a hűség, a lojalitás, és miként tudod az életedet úgy irányítani, hogy ne kelljen letérj arról az útról, amely elvezet a céljaidhoz. Bízz a saját erődben, a bátorságodban, a kitartásodban, és a végén minden a tervek szerint fog alakulni.

Vízöntő – The Ice Queen

Úgy tűnhet, hogy a következő napokban minden egy helyben mozog, semmi sem akar előrelépni, haladni. Ez talán azért van, mert így akar jelezni számodra az Univerzum, hogy egy kicsit pihenj meg, ne rohanj, ne kapkodj. Lazíts és meditálj, vedd számba a dolgokat, rendezd az érzelmeidet, gondolataidat, és pihenj.

Halak – The Map Maker of Destiny

Ezen a héten egy olyan lehetőséggel találhatod szembe magad, amely nagy változást hozhat az életedben. A lényeg az, ahogyan reagálsz erre a lehetőségre. Meg van a kitartásod, az akaraterőd, hogy megvalósítsd a céljaidat. Figyelj arra, hogy ki látogat meg a következő napokban, és milyen információkat szolgáltat neked.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top