Orákulum horoszkóp 2018. február 12-18. között!

Február közepén járunk, kezdődik egy újabb hét, és máris tolmácsoljuk Colette Baron-Reid, Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak üzenetét, mind a 12 csillagjegyre vonatkozóan. Olvasd végig figyelmesen az asztrális üzeneteket.

Kos – Cleaning House

Ez a hét remek lesz arra, hogy az életedben rendet tégy, tisztítsd meg lelked a negatív gondolatoktól, de a lakásodból is dobj ki minden tárgyat, amit már nem használsz, és csak a helyet foglalják. Légy őszinte magaddal, határozd meg a prioritásaid, figyelj jobban a spirituális énedre, és élvezd az élet csodáit, hiszen ezek pozitívumokkal töltenek fel.

Bika – Commitment

Az emberi kapcsolataidban átalakulások történhetnek, megváltoznak a viszonyrendszerek, lesznek olyan kapcsolatok, amely elmélyülhet, a mások meg inkább megszakadnak, kihűlnek. Bármi is történjék, arra mindig figyelj oda, hogy amit megígértél, azt tartsd is be. Fejezd ki magad tisztán és világosan, vállald a felelősséget, maradj hiteles és megbízható.

Ikrek – Balancing Act

A most kezdődő hét során bizonytalanságot előidéző érzéseid támadhatnak, de ugyanakkor most egy remek időszak kezdődik az életedben, amikor kifejezheted az őszinteséged, gyakorolhatod az együttérzést, ami által rátalálsz az egyensúlyra, harmóniára. Válaszd a békét, a rendet és sikert, és ha mások segíteni szeretnének neked, ne utasítsd el őket.

Rák – Intention

Itt az idő, hogy lépj egyet hátra, és próbáld meg más szemszögből megvizsgálni az életed, főként azt figyelve meg, hogy melyek azok a dolgok, amelyek elszívják az energiádat, és a pénzed. Lehetséges, hogy emberek, ismerősök rossz hatással vannak rád, ezért érdemes lenne egy-két napot egyedül töltened, hogy tisztán láss mindent, és változtatásokat tudj eszközölni, hogy az életed ismét a tied legyen.

Oroszlán – Compass

Új lehetőségekkel találkozhatsz ezen a héten, csak egyelőre még bizonytalan vagy, hogy merre is szeretnél tovább haladni az életben. Igyekezz többet foglalkozni a lelki vágyaiddal, az érzéseiddel, az intuícióddal, mert így sikerülhet rálelned életed igazi értelmére. A pénz, a vagyontárgyak, az egó nem minden esetben jó partner, így egyelőre ezeket nem vedd figyelembe, ha döntés előtt állsz.

Szűz – Protecting Treasure

A következő napokban figyelned kell arra hogy ki irányába fejezed ki a lojalitásod, győződj meg arról, hogy az illető megérdemli-e ezt. Fontos, hogy mindent tisztán láss, törekedj az egyensúlyra, mert ha ez nincs jelen az életedben, kialakul az elégedetlenség. Vizsgáld meg az életed, és azonosítsd azokat a helyzeteket, amikor kompromisszumot kötöttél.

Mérleg – Details, details

Nagyon fontos, hogy az előtted álló hétben figyelj oda a részletekre, mert ha ezt nem teszed meg, akkor teljesen az ellenkezője történhet annak, amire igazán vágysz. Ha valami nem tetszik, akkor mondj nemet, ne fogadd el azokat a dolgokat, amelyekre az intuíciód azt mondja, hogy nem.

Skorpió – Dry Desert

Most azok a problémák, amelyek leginkább foglalkoztatnak, egyhamar nem fognak letisztulni, elintéződni. Ne engedd, hogy az illúzió becsapjon, figyelj oda a dolgokra, a jelekre, maradj higgadt és racionális. Ne lépj semmit, ha úgy érzed, hogy a körülmények nem tiszták, vagy az emberek nem őszinték veled.

Nyilas – Into the Unknown

Új lehetőség adódhat az életedben. Ha az agyad tanácstalan, akkor hallgass a belső hangodra, mert az mindig megmutatja a helyes irányt. A csodás dolgokat csak akkor tapasztalhatod meg, ha kilépsz a komfortzónádból, és ha felelősséget is vállalsz a tetteidért, akkor még erősebb és kitartóbb leszel. Figyelj arra, hogy mit tanácsolnak az emberek, mert lehetnek olyanok, akik nem őszinték veled. Ha valamiben nem vagy biztos, addig kérdezz, míg letisztul minden.

Bak – Making a Choice

Tudatosan, vagy anélkül, de szinte percenként az agyad döntéseket hoz meg, amelyek valamilyen szinten meghatározzák az életed. Fektess nagyobb hangsúlyt a megérzéseidre, bízz a lelkedbe, hallgass a szívedre. Hozd meg az első döntésed a szíved alapján, és többé ne nyomd el az érzéseidet, hanem engedj minél nagyobb teret nekik.

Vízöntő – Mountain

A most kezdődő hét nem fog könnyűnek ígérkezni, és több szokatlan dologgal is szembe kerülhetsz. A legjobb amit tehetsz, hogy felméred a körülményeket és megpróbálsz alkalmazkodni. Minden szükséges eszköz és tudás birtokában vagy ahhoz, hogy bármit elérj. Ha szereted és tiszteled magad, az Univerzum segíteni fog. Ez a legegyszerűbb útja annak, hogy elérd, amire igazán vágysz.

Halak – Talisman

Megtörténhet, hogy konfliktushelyzetbe kerülsz egy döntésed miatt. Azonban higgy magadban, mert bölcs vagy, és sok tapasztalattal rendelkezel, így képessé válsz minden akadályt leküzdeni. Koncentrálj a szeretet, a harmónia, a béke, az öröm rezgés-frekvenciájára. Élj egészségesen, testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top