Orákulum horoszkóp 2018. április 23-29. között!

Colette Baron-Reid ezen a héten is kiterítette az Enchanted Map nevű orákulum kártyáit, hogy elhozza mind a 12 csillagjegy számára azokat az üzeneteket, tanácsokat, amelyek megfogadásával elkerülhetők a nehézségek, a hibák. Olvass végig figyelmesen minden sort!

Kos – One-Ring Circus

Szabadon választhatod meg mindazt, amit csinálni szeretnél. Dönts úgy, hogy a szívedbe mosoly költözzön. A lap szerint igyekezz a megérzéseidre hallgatni. Az idők során felhalmozott bölcsességet, tapasztalatot használd arra, hogy jó döntéseket hozz, és élj úgy, ahogyan a szívednek kedves.

Bika – Rock Bottom

Ezen a héten tanácsos a függőségeidre koncentrálnod, legyen szó bármiről is. Igyekezz a káros szenvedélyeidről leszokni, és foglalkozz inkább azokkal, amelyek pozitív energiákkal töltenek fel. Ha valamiben elakadsz, akkor hallgass a szívedre, és ne hibáztasd önmagad. Légy kitartó.

Ikrek – Talisman

Ma már annyi ismeret és tapasztalat halmozódott fel benned, hogy képes vagy felismerni az utadban álló akadályokat, csapdákat. Nem szeretsz másokat követni, csak azért, hogy mindenki számára megfelelő eredményeket érj el. Bízzál magadban, légy jelen azokon a helyeken, ahol egy új lehetőséggel találkozhatsz.

Rák – Dragon’s Lair

Figyelj oda a környezetedre, mert ezen a héten kisebb konfliktusok, intrikák alakulhatnak ki körülötted. Vedd észre a jeleket, és igyekezz megelőzni a problémát, hogy a végeredmény más legyen. Erősítsd a lelkedet, és a testedet is, mert ez plusz energiát és önbizalmat ad, amely a nehéz helyzetekben jól fog jönni.

Oroszlán – Field of Dreams

Ez a hét remek időszak arra, hogy számba vedd a lehetőségeidet, és felfedezd önmagad tartalékait, hogy mire vagy képes. Beszélj világosan, fogalmazd meg konkrétan a vágyaidat, így meg lesz minden lehetőség arra, hogy azok valóra is váljanak. Álmodj, cselekedj és örvendj az eredménynek.

Szűz – Solitude

Ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy különböző problémák megoldásán törd a fejed. Most törekedj a pihenésre, a nyugodt, kiegyensúlyozott környezet megteremtésére. Csendesedj el, és tartalékold az energiáidat későbbre, amikor sokkal nagyobb hasznát veheted majd az új erőforrásaidnak.

Mérleg – Stuck in the Mud

Lehet, hogy úgy érzed, megrekedtél egy ponton, de ez a hét lehetőséget biztosít számodra, hogy az élet más területeire is odafigyelj, meglátva az ott kínálkozó lehetőségeket. Hamarosan megvilágosodsz, és új értelmet nyer az életed. Légy kreatív, és fordíts időt önmagad fejlesztésére.

Skorpió – Strength

Ez a hét minden szempontból kedvező lesz, még akkor is, ha bizonyos helyzetekben nagy nyomás fog rád nehezedni. Remek szervező vagy, és könnyen tudsz alkalmazkodni a megváltozott helyzetekhez. Most nagyon kreatív vagy, szakíts időt a szórakozásra, a kikapcsolódásra, hiszen ezáltal lehetsz igazán önmagad.

Nyilas – Magic Stream

Ezen a héten az árral szembe fogsz úszni, mert el akarod érni azokat a dolgokat, amelyekre vágysz. Használj ki minden adandó lehetőséget, törekedj arra, hogy minél előnyösebb pozícióba kerülj. Ehhez arra lesz szükséged, hogy élj a pillanatnak és meglásd a dolgok mögötti összefüggéseket.

Bak – Coming Apart

Ideje véget vetned azoknak a dolgoknak, amelyeknek nem veszed semmi hasznát. Ha ezt megteszed, egy remek hét vár rád, amikor nagy lépéseket tudsz tenni a célod elérése érdekében. Maradj hű magadhoz, légy spontán, élettel teli. Csak te tudod azt, hogy mi esik legjobban a lelkednek.

Vízöntő – Bone Collector

Ezen a héten rájössz arra, hogy a múltbeli történések rendszerint megismétlődnek, legyenek ezek családi, avagy szakmai vonatkozásúak. Légy mindig tudatos, ami a jelen időt illeti, használd a tapasztalatodat, a felhalmozott tudásodat, hogy úgy alakítsd az életed, ahogy az számodra a legjobb.

Halak – Slow and Steady

Most a makacsságod miatt jó irányt vehet az életed, és a problémákat, gondokat sikeresen leküzdve tovább léphetsz. Néha kissé vegyél vissza a tempóból, hagyd, hogy lenyugodjanak a dolgaid, mert így oda tudsz figyelni az apróbb, szintén fontos dolgokra. Légy türelmes, és csak akkor szedd le a gyümölcsöket, ha azok teljesen beértek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top