Orákulum horoszkóp 2017. szeptember 4-10. között!

Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái adnak ismét útbaigazítást az életben, ezért minden csillagjegy szülöttének érdemes elolvasnia a következő pár sornyi üzenetet, hogy a hét, ami előttük áll, jól teljen.

Kos – Slow and Steady

Ritmusváltásra számíthatsz, ami jó hír az elmúlt időszakban tapasztalt káoszhoz képest. Nyugalom, türelem, koncentráció és szeretet fogja jellemezni a következő hetet. Ne aggódj, mert semmi sem tántoríthat el a céljaidtól, de azért óvakodj a kívülről érkező befolyásoló tényezőktől, amelyek felzaklathatnak. A barátaid melletted állnak.

Bika – Details, Details

A tökéletességre való hajlamod rendszerint az erősséged közé sorolható, azonban most túlzásokba eshetsz, ami eltávolíthat a céljaidtól. Fontos, hogy úgy fogadj el embereket, dolgokat, ahogyan azok vannak, és ne próbálj megváltoztatni velük kapcsolatban semmit. Lazíts, lélegezz mélyeket, és minden kérdésedre választ kapsz.

Ikrek – Magic Prayer

A vágyaid most beteljesülni látszanak, és egyre több időd jut arra, hogy átéld az örömteli pillanatokat. Ne feledd azt, hogy a benned lévő erő és lelki energia csodákra képes. Most új lehetőségekre számíthatsz, csak annyi a dolgod, hogy a megérzésedre hallgass, azaz a te nagy Vezetődre.

Rák – Protecting Treasure

Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol kompromisszumok megkötésére kényszerülhetsz, ami a sebezhetőséged és a benned lévő félelem eredményeként születhet meg. Ne hagyd, hogy az illúzióid becsapjanak és játszanak veled, tudatosítsd magadban, hogy az életed te magad irányítod és hogy minden erő meg van benned, amire szükséged van.

Oroszlán – Home

Ezen a héten az otthonod válik számodra a legfontosabb helyszínné. Ha nem érzed jól magad, nem találod a helyed a világban, akkor csak egy menedék létezhet számodra, ami nem más, mint az otthonod, ahol biztonságban érzed magad. Légy türelmes és kitartó, mert ezután sokkal több csodás dologban lesz majd részed.

Szűz – One-Ring Circus

Egyre inkább megtapasztalod a függetlenség, a szabadság érzését, és ismét visszanyered az erődet, az élet iránti szeretetedet. Új emberekkel fogsz megismerkedni, ami nagyon nagy örömet fog jelenteni számodra. Meg tudod osztani a barátaiddal a nézeteidet, a vágyaidat, a bölcsességedet. Használd ki ezt a hetet.

Mérleg – Sacred Pool

Az élethelyzet, amiben most vagy, kellemetlenné válhat. Ha nem szereted önmagadat, és nem tudod elfogadni azt, aki vagy, akkor egy helyben maradsz, és nem leszel képes fejlődni, és még ráadásul eltávolodsz a világtól, a barátaidtól. Fogadd el önmagad, és minden jó irányba fog változni.

Skorpió – Goblins

Olyan helyzet lehet hatással rád, amelybe konkrétan nem vagy benne, mégis akaratodon kívül fogja befolyásolni az életed. Ez pedig sebezhetővé tesz, ezért lépj egyet hátra, és tiszta fejjel mondj nemet az adott helyzetre, hogy ezzel megvédd magad a további lelki sérülésektől.

Nyilas – Sad Embrace

Azt hiszed, hogy elvesztél, hogy nem találod önmagad, és hogy azok a célok, amelyekért keményen dolgoztál, egyre értéktelenebbnek tűnnek a szemedben, mert valami hamis érzés, csalódás veszi körül a szívedet. Ne feledd, minden vesztesség után egy új dologgal, érzéssel gazdagodik az életed.

Bak – Balancing Act

Olyan időszak kezdődik az életedben, amikor rendet tehetsz azokon a területeken, amelyek eddig nagy fejtörést jelentettek számodra. Bizonyos dolgokra most jobban oda tudsz figyelni, mint korábban, a legfontosabb azonban az egyensúlyod megtalálása. Fordítsd több időt a hobbidra, amely örömet okoz.

Vízöntő – Spark

Életerős, kreatív és határozott vagy, ezért igyekezz minden tervedet kivitelezni, mert most jó esély van arra, hogy minden sikerülni fog. Őrizd meg magadban a vitalitás tüzét, azonban nem jó, ha mindent erőből szeretnél megoldani, néha vegyél vissza a tempóból, és lazíts.

Halak – Ghostlands

Ezen a héten minden lehetőség adott, hogy felülvizsgáld a személyes és üzleti kapcsolataidat. Most úgy tűnik nem látod eléggé tisztán a helyzeted, de azt ne feledd, hogy a boldogság nem külső tényezőktől függ, hanem belülről, a szíved mélyéből fakad és a jelenben teljesedik ki.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top