Orákulum horoszkóp 2017. szeptember 18-24. között!

Erre a hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyái adnak útmutatást neked, ezért érdemes végig olvasnod az csillagok üzeneteit, hogy jól alakuljon a heted.

Kos – Új látásmód

Most eljön az az időszak, mikor észreveszed az összefüggéseket, és kitisztul a kép előtted. Ez leginkább azért valósul meg, mert megérted a test és lélek egységének fontosságát. Légy nyitott, ragadd meg a lehetőségeket, vedd észre a jeleket, az üzeneteket. A kristályok energiái most elhozzák számodra a megvilágosodást.

Bika – Szomorúság

Ez az kártya arra figyelmeztet, hogy előfordulhatnak olyan nehéz helyzetek, amelyek teljes átalakulást hozhatnak az életedben. Voltaképpen nem a fájdalom, hanem a félelmeid miatt válhatsz szomorúvá. Azonban ez egy figyelmeztető jel, arra, hogy légy nyitott, józan gondolkodású, és szabadulj meg a negatív energiáktól, tégy rendet a gondolataid között, a munkahelyeden és az otthonodban.

Ikrek – Megértés

Most lehetőséged van remek dolgokat megvalósítani, elérni az életedben, legyen az az otthoni, vagy szakmai életed, környezeted. Nyisd ki a szárnyaidat, adj időt magadnak és örülj a mindennapi csodáknak, és a lehetőségeknek.

Rák – Harc

Az elmédben most nagy csaták dúlnak, úgy jönnek mennek a háborúk, mint a felhők az égen. Ne áltasd azzal magad és a világot, hogy biztonságban érzed magad, mert amíg ezt teszed, a múlt sebei nem tudnak begyógyulni. Kérd az Univerzum segítségét, szabadulj meg a félelmeidtől, az ítélkezéseidtől, érezd a szabadságot, a boldogságot. Olvass könyveket, és vedd észre az élet fontos jelzéseit.

Oroszlán – Lassulás

Engedd el azokat az elvárásokat, amelyeket magaddal szemben és másokkal is támasztottál. A következő időszak remek lesz arra, hogy olyasmikkel foglalkozz, amelyek a szívedhez közel állnak, még akkor is, ha kezdetben nem tiszta minden. A siker érdekében időt kell szakítanod arra, amit csinálsz, mert csak így valósíthatod meg az álmaidat, így lehetsz büszke magadra.

Szűz – Ünneplés

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy az ünneplésre nem kell egy speciális alkalom, nap, hanem egy hétköznap délután is remek lesz, ha a hangulat jó, hiszen miért ne lehetne egy keddi napon összeülni a barátokkal, hangosan nevetni, dalolászni, és játszani. Légy hálás minden percért, őrizd meg a kreatív énedet és mindenre megtalálod a megoldást.

Mérleg – Skizofrénia

Megtörténhet, hogy a következő napokban szorult helyzetbe kerülsz, aminek az oka még a gyerekkorodra vezethető vissza. Ha például nem jöttél ki az édesanyáddal, testvéreddel, akkor most gondjaid adódhatnak a párkapcsolatodban, vagy konfliktusokba keveredhetsz a gyerekeiddel. Az egyetlen kiút ebből a helyzetből az, ha a saját szívedre hallgatsz, mert ott található minden kérdésre válasz.

Skorpió – A kívülálló

Olyan helyzetben találhatod és érezheted magad, mikor gyerekkorodban kiközösítettek. Ahhoz, hogy ez megszűnjön, meg kell szabadulnod a múltbeli sérelmeidtől, és légy tudatos és önbizalommal teli. Próbáld ki a tánc, az ének erejét, mert ez segít az önkifejezésben, a kreatív éned kiélésében.

Nyilas – Kompromisszum

Ha kompromisszumot kötsz, megtagadod a belső értékeidet. Ehelyett inkább próbáld megérteni a dolgok működését, keresd meg azt a dolgot, ami igazán érdekel, bármilyen gondolat is legyen a fejedben. Ha aggódsz az anyagi helyzetedért most jó hírre számíthatsz, mivel pozitív irányba fordul a pénzügyi mérleg az életeben.

Bak – Sodródás

Itt az idő, hogy megszabadulj a kontrolltól, és hagyd, hogy sodorjon az ár, és csak lebegj az élet vizén. Oldódj fel, iktasd ki az haragot az életedből, a múltadból, és bízd magad az angyalok gondviselésére. Bízz magadban és a világban. Ne felejts jobban odafigyelni a testedre.

Vízöntő – Az illúzió transzcendenitása

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy a realitást nem kívül kell keresned, hanem odabent magadban, a lelkedben. A hangsúlyt mindig a belső értékeidre, rezdüléseidre fektesd, mert a saját magad Univerzumát csak te tudod megteremteni. Bocsáss meg mindenkinek, aki megbántott, szabadítsd fel magad a múlt terhei alól, élj spontán, önfeledten.

Halak – Átalakulás

Fogadd el önmagad, a fájdalmaiddal, csalódásaiddal együtt, mert csak így sikerülhet teljesen átformálnod, megújítanod az életed. Az első dolgod az kell legyen, hogy eldöntöd, mi az, amit igazán szeretnél, és azt milyen feltételek szerint tudnád csinálni. Légy őszinte, beszélj nyíltan, és a passzivitás helyett választ az aktív életmódot.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top