Orákulum horoszkóp 2017. szeptember 11-17. között!

Egyre jobban beljebb lépünk az őszbe, ami a csillagok üzenetén is érződik. Ezen a héten Colette Baron-Reid, Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyái adnak tanácsot, útmutatást erre a hétre. Olvasd végig figyelmesen a sorokat.

Kos – The Shadow Queen

Választ kell adnod magadnak, hogy milyen kapcsolatot ápolsz önmagaddal. Elfogadod, szereted, netán folyamatosan elemzed a cselekedeteidet, döntéseidet? Ne rejtsd el az igazi éned az arrogancia és a felszínesség maszkjai mögé, hanem légy őszinte magadhoz, tudatosan ismerd fel azt, hogy az életed mennyire fontos és csodálatos.

Bika – The High Lord of Gratitude and Service

Neked is választ kell találnod bizonyos lelki kérdésekre, hogy szoktál-e másoknak segíteni, vagy inkább nem foglalkozol ezzel a kérdéssel? Inkább a saját céljaid elérésére összpontosítasz, vagy a családodat segíted? Az életedet olyan irányba kell előmozdítsd, ahol a gazdagságot a szolidaritás, a közösség ereje jellemzi, és a sikert nem a személyes sikered, hanem a közösség sikere jelenti.

Ikrek – The Keeper of the Scales

Olyan események, történések következhetnek be az életedben, amelyek összezavarhatnak, elkábíthatnak. Ha kritika ér, akkor az nem tesz jót az önbizalmadnak. Törekedj a harmónia, az egyensúly kialakítására, úgy, hogy közben nem felejted el a valóságot sem. Kerüld a zajos, zsúfolt helyeket és törekedj a békére.

Rák – The Queen of the Light

A következő napokban megkapod azt a megerősítést, amelyre vártál. Tudod, hogy mi zajlik a világban, körülötted, és könnyedén érvényre tudod juttatni az elképzeléseidet. Azért, ahol most tartasz, keményen megküzdöttél, ezért légy büszke magadra és szerezz meglepetést magadnak, mert minden jól alakul az életedben.

Oroszlán – The Desser Prince

A következő napokban sajnos rá fogsz jönni arra, hogy mindaz, amiről azt hitted, hogy megvalósulhat, az nem fog bekövetkezni. Szomjazol a sikerre, arra, hogy elismert légy, de ezzel csak jobban eltávolodsz az igazi énedtől, és nem látod tisztán a helyzetet. Hallgass a megérzéseidre, és akkor könnyebben megtudod valósítani az elképzeléseidet.

Szűz – The Web Weaver

Ezen a héten jobban, tisztábban rálátsz a saját életedre, a kapcsolataidra, és átértékelsz bizonyos dolgokat, mert jobban átérzed és megérted az események fontosságát, lényegét. Ha felüti a fejét a félelem, akkor ne kezdd elemezni a helyzetet, hanem figyelj az ösztöneidre, a belső szavakra és megnyugvásra lelsz.

Mérleg – The Sun Dancers

Ezen a héten kiemelten szentelj időt és figyelmet a gondolataidnak, mert azokat most könnyebben megvalósíthatod, mint eddig bármikor. A vágyaid most olyanok, akárcsak a mágnes, hiszen mindent sikerül bevonzanod. Légy hálás és boldog, mert minden amire eddig vágytál, az most beteljesülhet.

Skorpió – The Diamond Dreamer

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy néha a csalódás és az illúziómentesség segít abban, hogy kiderítsd és megértsd az igazságot, és olyan életet élhess, amilyet csak szeretnél. A következő napokban tanácsos átgondolnod az anyagi javakhoz fűződő viszonyodat, és légy mindig nyitott az új lehetőségekre.

Nyilas – The Dream Walker

Egy érdekes periódus veszi kezdetét, mikor ismét átélheted a szenvedélyt, az örömet, az élet szeretetét. Egyelőre ezt a pozitív energiát nem érzed, sőt kissé nehezen viseled most a lelki megpróbáltatásokat, de hamarosan ennek vége lesz és az Univerzum megadja számodra a változáshoz szükséges erőt.

Bak – The Fire Prince

Tanácsos figyelni a tetteidre, mert történhetnek negatív dolgok. A önkontroll segít féken tartani az indulataidat, az agresszivitásodat, és ezáltal könnyebben el tudod érni a kitűzött céljaidat. Figyelj a jelekre, a vágyaidra, és kerüld a veszélyforrásokat. Törekedj a benned lévő energiák kiegyensúlyozására.

Vízöntő – The Swan Queen

Egyes dolgok most ismét előtérbe kerülnek az életedben. Eljutottál abba az életszakaszba, amikor a tudatlanságodat bölcsességé tudod alakítani. A válaszokat ne kívül keresd, hanem hallgass a megérzéseidre, az intuíciódra. Légy türelmes, mert a gondolatokból egyszer csak valóság lesz.

Halak – The Horse King

Ezekben a napokban figyelj a vágyaidra, a környezetedre, mert egy kis figyelmetlenség és értékes lehetőségeket szalaszthatsz el, főként ha túlzottan makacs vagy. Fogadd el a segítséget, mert időnként minden ember támogatásra szorul és jólesik, ha akad egy-két segítő kéz a nehezebb időkben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top