Orákulum horoszkóp 2017. október 9-15. között!

Colette Baron-Reid ismét kiterítette Enchanted Map nevű orákulum kártyáit, így mind a 12 csillagjegy számára megszületett az erre vonatkozó heti jóslat, üzenet, amelyet érdemes betartani, megfogadni.

Kos – Spark

Ezekben a napokban tele vagy energiával, inspirációval, De előfordulhat olyan, hogy ezt a tüzet, energiát valaki visszafogja. Te azonban ne engedd, hogy a gondolataidnak gátat szabjanak, bízz a saját erődben, képességeidben, és ne erőltess semmit, vegyél vissza a lobbanékonyságodból.

Bika – Ghostlands

Előfordulhat, hogy ezen a héten olyan lehetőséggel találkozol, amely révén újraértelmezheted a személyes és szakmai kapcsolatrendszeredet. Ez azért jó, mert lehet, hogy nem látod eléggé tisztán a jelenlegi helyzetedet. Élj át minden pillanatot, és találd meg azokban az örömödet.

Ikrek – Balancing Act

Egy olyan időszakon mész át, amikor megpróbálsz rendet tenni az életedben, főleg azokat a dolgokat szeretnéd megoldani, amelyek fejtörést okoznak. Előfordulhat, hogy egyes dolgokra jobban fogsz most figyelni, míg mások háttérbe szorulnak. Ennek ellenére törekedj az egyensúlyra, alkalmazkodj a körülményekhez, és vedd észre azokat a szépségeket az életben, amelyek energiával töltenek fel.

Rák – Sad Embrace

Ebben a pár napban lehet, hogy elveszettnek érzed magad, és megváltozik a szemléletmódod is, így ezáltal más értékek lesznek fontosak számodra. Ne feledd: minden vesztességgel megürül egy hely a szívedben egy új, gyönyörű élmény számára, így az élet szépségei mindig jelen lesznek az életedben.

Oroszlán – One-Ring Circus

A következő napokban megtapasztalhatod, hogy mit jelent az igazi függetlenség, szabadság, ami örömmel és elégedettséggel tölt majd el. Megtalálod az erődet, azokat a lehetőségeket, amelyekre mindig is vágytál, és amelyek boldogságot okoznak. Használd ki a kreatív energiáidat, mert több nehézségből is megtalálod így a kiutat.

Szűz – Goblins

Olyasmi történhet veled a héten, amelyben nem volt konkrét beleszólásod, mégis kihatással lesz az életedre, ami sebezhetőbbé, manipulálhatóbbá tehet. Amit ilyen esetben tenni tudsz, hogy teljesen elzárkózol, szinte semmire nem reagálsz, és nem foglalkozol senki problémájával. Ez megvéd.

Mérleg – Sacred Pool

Az élethelyzet, amelyben most vagy, lehet, hogy kellemetlenségeket fog szülni, és nem érted, hogy miért kell ilyen helyzetben helyt állnod. Ha olyan kompromisszumokat kötsz, amikor nem veszed figyelembe a saját igényeidet, elvárásaidat, és nem is szereted önmagadat, akkor abból nem fog sok jó kisülni. Megérdemled, hogy boldog légy, de ezért tisztelned kell önmagadat.

Skorpió – Protecting Treasure

Mások azért lehetnek sikeresebbek nálad, mert benned van egy veled született sebezhetőség és félelem. Ne hagyd magad becsapni az illúzió által, és vállald a felelősséget a tetteidért, mert a saját boldogságod megteremtéséért csak te lehetsz felelős.

Nyilas – Home

Előtérbe kerülnek azok a kompromisszumok, amelyeket a siker érdekében hoztál meg, de most elérkezett az idő, hogy meg kell fizetned ennek az árát. Ha ezt sikerül végig csinálnod, utána sokkal könnyebb lesz minden, lenyugszanak a kedélyek, és úgy fogod érezni magad, mint otthon: békében, biztonságban.

Bak – Magic Prayer

A vágyaid meghallgatásra találnak, és az életed úgy kezd alakulni, ahogyan arra mindig is vágytál. A legtöbb siker és öröm az életedben a tudásodból származik. Használd ki az adódó új lehetőségeket, csak hallgass a megérzéseidre, amely megmutatja számodra az utat.

Vízöntő – Details, Detailes

A perfekcionizmusod sok mindenben segíthet, de most ennek köszönhetően könnyen túlzásba eshetsz, és eltávolodhatsz a céljaidtól. Abban a pillanatban mondj nemet, mikor úgy érzed, hogy kezdesz megszállottá válni. A legjobb ilyenkor az, ha hátradőlsz, mélyeket lélegzel és lazítasz egy kicsit, hogy a lelked megnyugodjon.

Halak – Slow and Steady

Az elmúlt napok kapkodása, rohanása után most jót fog tenni némi ritmusváltás. Ne siess, ne türelmetlenkedj, hanem törekedj az egyensúlyra, hallgass a szívedre. Az aggódást felejtsd el, mert ez ismét káoszt idézhet elő az életedben. Számíthatsz a közeli barátaid segítségére.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top