Orákulum horoszkóp 2017. június 19-25. között!

Erre a hétre Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyái jósolnak neked, amelyből ki fog derülni, hogy mire kell odafigyelned az előtted álló hét napban. Olvasd végig figyelemmel a leírtakat.

https://pixabay.com/en/aladin-magic-lamp-magic-2368384/

Kos – Barátság

Most úgy érzed, hogy elérkezett az idő egy igazi baráti, mély viszony kialakítására, amikor a főszerep a jókedvé, a szórakozásé lesz. Ez a hét jó alkalom lesz arra is hogy, begyógyítsd a múltban szerzett sebeidet, amelyeket a másik nem okozott számodra, és ezáltal megnyílik az út a harmónia, az egyensúly felé, és helyére kerül minden energia, úgy a feminin, mint a maszkulin.

Bika – Siker

A következő napokban érzékenyebb lehetsz, úgy érzed, hogy a negatív energiák elszívják az életerődet, de a benned lévő félelmek, szorongások sem tesznek jót. Törekedj arra, hogy tisztábban lásd az életed, főként akkor, ha konfliktusba keveredsz másokkal. Azért, hogy ezeket elkerüld, igyekezz távol tartani magad a negatív emberektől, akik szeretnek botrányt okozni.

Ikrek – Türelem

Ott benned, mélyen legbelül a lelked csendben és türelmesen folyamatos fejlődésen megy keresztül. Körül vagy véve angyalokkal, feltétel nélküli szeretettel, és ha valakinek segítségre van szüksége, akkor képes vagy támogatást nyújtani az illetőnek. Ezért cserébe az emberek nem ítélnek el, mindig melletted fognak állni, ami egy nagyon jó dolog.

Rák – Újjászületés

Egy olyan változáson mész keresztül, ami eltér az eddigiektől. Minden meg van benned, ami az álmaid megvalósításához kell. Kérd Mihály arkangyal támogatását, meríts erőt a természetből, a fákból, az állatokból, hogy megtaláld a pozitív energiát magadban, amely inspirál, amely erőt ad, hogy érvényre juttasd az akaratodat.

Oroszlán – Sodródás az árral

Szabadulj meg a benned lévő haragtól és a felhalmozódó félelmeidtől, amelyeket a múltban gyűjtöttél össze. Ha ez sikerül, akkor rátalálsz a belső békédre, és többé nem fogsz szenvedni. Ami nagyon fontos, hogy tölts több időt meditációval, lazítással, pihenéssel, mert az Univerzum csak így képes eljuttatni hozzád a pozitív energiákat. Most a legfontosabb teendőd, hogy ne csinálj semmit.

Szűz – A múlthoz való kötődés

Most remek az alkalom arra, hogy egy új szakasz kezdődjön az életedben, és az eddig összepakolt lelki csomagjaidat magad mögött hagyd, mert csak így újulhatsz meg igazán, temetheted el a múltadat. Légy tudatos minden pillanatban, és az Univerzum ajándékkal, lehetőségekkel fog meglepni. A tapasztalások, amelyeket keresztül mész, nagyban meghatározzák majd az életed.

Mérleg – Új látásmód

Az életed most egy újjászületési perióduson megy keresztül. Az eddig tapasztalataid, fájdalmaid, amin keresztül mentél, mind beépültek a személyiségedbe. Válogasd ki a rossz dolgokat, emlékeket, amelyekben részed volt, és koncentrálj a jó dolgokra. Hallgass a megérzéseidre, nyisd ki a szíved ajtaját és engedd be a fényt.

Skorpió – Jelenlét

Az életed jelenlegi szakasza megelégedettséggel tölt el, energiával töltődsz fel. Számtalan új ötleted van, amely inspirál és arra ösztönöz, hogy valósítsd meg a terveidet, az álmaidat. Most elérkezett a játék, a varázslat, a fantázia szárnyalásának ideje. Használd ki ezt a periódust, és a benned rejlő kreativitást.

Nyilas – Magányosság

Az elmúlt időszakban nagyon sok emberrel dolgoztál, kerültél kapcsolatba, így most inkább törekedj arra, hogy egy bizonyos időt egyedül tölts. Lazíts, pihenj, merülj el a gondolataidban, vedd észre az apró örömöket, hallgass a szívedre, a megérzéseidre, és tudatosítsd magadban azt, hogy az életedért csak te vagy a felelős.

Bak – Skizofrénia

Bármilyen helyzetben is légy, az igazi akadály az elmédben van, nem másban, vagy máshol. Számos megoldási opció közül választhatsz, csak ha nem ismered igazából a problémát, akkor a megoldások közül sem tudsz választani. Ami ilyenkor a legjobb, hogy a szívedre hallgatsz, így képes leszel megfejteni a gondjaidat és így már könnyebben oldhatod is meg azokat.

Vízöntő – A mester

Sok embernek te jelentesz inspirációt, de ezzel nem mindig vagy tisztában. Mégis, a barátaiddal egy energetikai mezőt tudsz képezni, amely megvéd minden ártalomtól. Azonban a saját döntéseidért neked kell vállalnod a felelősséget, Fedezd fel a fényt, az igazságot, a valódi értékeket, és rálelsz a boldogság igaz forrására.

Halak – Ártatlanság

Nem szabad foglalkoznod azzal, hogy mit gondolnak mások rólad, az életedről, a döntéseidről, mert ha ez határozza meg a napjaidat, elveszted a veled született ártatlanságodat, pozitív szemléletedet, bölcsességedet. Nézz úgy a világra, akár egy gyermek. Engedd, hogy magával ragadjon a felfedezés, a játék, valamint a szabadság iránt vágy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top