Orákulum horoszkóp 2017. július 17-23. között!

Indul egy újabb nyári hét, így ismét figyeljünk oda a csillagok üzeneteire. Most Colette Baron-Reid, Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak jóvoltából minden csillagjegy megtudhatja, hogy milyen “játékszabályokat” érdemes betartania a következő hét nap során.

Kos – One-Ring Circus

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely a függetlenséged kiharcolására ösztönözhet, és amikor bíznod kell a képességeidben, erőforrásaidban, bölcsességedben, magabiztosságodban, mert csak így leszel képes túlélni bizonyos kritikus helyzeteket, nehézségeket, amelyek az utadba kerülnek. Ne hasonlítsd önmagad másokhoz.

Bika – Dry Desert

Ez a hét remek alkalom lesz számodra, hogy tartalékold az energiádat, és rágyere arra, hogy mit is szeretnél igazán megvalósítani az életben. Változtasd meg a gondolkodásmódodat, iktasd ki a negatív jelentésű szavakat az életedből. Törekedj a pozitív gondolatok kialakítására, és amíg hiszel magadban, bármit meg tudsz valósítani.

Ikrek – Encouragement

Itt az idő, hogy úgy éld az életed, ahogy arról korábban mindig is álmodtál. A világ csak arra vár, hogy felfedezd a csodáit, de vigyázz, mert míg az utadon akadnak, kedves, segítő emberek, addig olyanokkal is találkozol, akik hátráltatnak, keresztbe tesznek. De ne félj, légy bátor, fejezd ki a kreativitásodat, és fedezd fel a rejtett tehetségeidet.

Rák – Rock Bottom

Most számodra véget ér egy út, és egy csodálatos életszakasz veszi kezdetét. Ezen a héten kiemelten figyelj oda a kreativitást igénylő projektekre, emellett kényeztesd a tested, ne fogyassz túl sok gyógyszert, feldolgozott élelmiszert, függőséget okozó terméket, mert ezek negatív energiák keletkezését generálják. Kezdj el egy méregtelenítő kúrát, és utána máris sokkal energikusabbnak fogod érezni magad.

Oroszlán – Stuck in the Mud

Most ez egy jó időpont arra, hogy megállj egy pillanatra és megcsodáld az élet apró csodáit, a környezeted szépségeit. Lehet, hogy úgy érzed, hogy elakadtál az életben, és nem tudod, hogy miként lépj tovább, de ez azért van, hogy irányítsd azokra a dolgokra a figyelmed, amelyekkel korábban nem foglalkoztál, észre sem vetted. Sportolj, törődj az egészségeddel, vigyázz a testedre.

Szűz – Mountain

Ha egy akadállyal találod szembe magad, amelyet nem tudsz kikerülni, akkor légy türelmes, mert az új lehetőségek nem fognak sokat váratni magukra. Koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket szeretnél, hogy megvalósuljanak, engedd szabadjára magad, élvezz minden pillanatot, szabadulj meg a kontrolltól.

Mérleg – Protecting treasure

Vess véget annak, hogy nem bízol egyes emberek munkájában. Ha nem változtatsz ezen hozzáállásodon, akkor egy idő után sebezhetővé válsz, és mások fogják learatni a babérokat, nem pedig te. Cselekedj úgy, hogy ne várj cserébe semmit, így megszabadulhatsz minden illúziódtól.

Skorpió – Into the unknown

A változás, amin most keresztül mész, az önbizalmad növekedését eredményezheti. A szeretet, a segítés, a befogadóképesség a női energiáknak köszönhető, amelyet édesanyádtól örököltél, míg a kételkedés, a racionalitás a férfi energiák sorába tartozik, amelyet édesapádtól örököltél. Ahhoz, hogy boldog légy, találd meg az egyensúlyt a feminin és maszkulin energiák között.

Nyilas – Spark

A következő napok remek alkalmak lesznek arra, hogy egy új életet kezdj, olyat, amilyet mindig is szerettél volna. Engedd, hogy az élet szépségei részét képezzék az életednek, adj teret, hogy a remény, az optimizmus, a hála kifejtse pozitív hatását, így úgy a családi életben, mint a munkahelyeden boldog és elégedett lehetsz.

Bak – Come Together

Törekedj a szeretet energiáinak a felkutatására, kifejezésére, legyen szó a pároddal, a családtagjaiddal, a barátaiddal való kapcsolatodról. Törekedj az ismereteid bővítésére, és ne foglalkozz az illúziók kergetésével, mert minden ami jelen van az életedben, az úgy tökéletes, szép és kifejező. Légy nyitott az Univerzum üzeneteire.

Vízöntő – Sad Embrance

A harag, a düh az egód által felállított csapdák, amelyekben könnyen beleeshetsz, ha nem vagy elég óvatos, és nem ismered önmagadat. Csak akkor szabadulhatsz meg minden szenvedéstől, veszteségtől, ha felszabadítod magad, ha többé nem áldozatként tekintesz magadra, hanem elfogadod és úgy szereted magad, amilyen igazából vagy.

Halak – Coming to Life

Vedd észre, hogy milyen fejlődésen mentél keresztül az elmúlt időszakban, és örülj minden egyes sikerednek. A lelked tudja, hogy melyek az álmaid, és miként kell azokat megvalósítani. Minden problémát, helyzetet közelíts meg a szeretet, az együttérzés energiáival, és fogadd el önmagad, úgy ahogy vagy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top