Orákulum horoszkóp 2017. augusztus 21-27. között!

Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái jóvoltából most minden csillagjegy útmutatást kap a hétre. Olvasd el, hogy mire számíthatsz te is, az előtted álló napokban.

Kos – The Spirit Whisperer

A hét remekül indul, tele vagy inspirációval, tenni akarással, ambícióval. Hallgass az érzéseidre, és igyekezz számodra előnyös döntéseket hozni. Az emberi kapcsolataidat elemezd ki, nézd meg, hogy ki, milyen, hogyan változott az elmúlt években, és vond le a megfelelő következtetéseket. Ha szükséges, húzz új határvonalakat.

Bika – The Resting Tree

Az elmúlt időszakban történt zavartság, idegesség miatt az életed stresszessé vált, ami eléggé kimerítő tud lenni. Nagy az elvárás a munkahelyeden, a családi életben, ezért újra kell értékelned a helyzetedet, és vizsgáld meg, hogy ki is vagy valójában, és mit szeretnél az életben megvalósítani.

Ikrek – The World Lord

Úgy a verbális, mint a non-verbális kommunikáció, most fontos szerepet játszik az életedben. A szókincsedből iktasd ki a negatív töltetű szavakat, és csak a pozitívakat használd. Ha ez sikerül, minden téren pozitív változásra számíthatsz. Vigyázz az egészségedre, a testi épségedre, és tartózkodj a kritikák megfogalmazásától is.

Rák – The Swan Queen

Olyan helyzetben vagy, amikor újra kell értékelned az életed, hogy miben változtál, miben fejlődtél az évek során. Fektesd új alapokra az életed, fordíts energiát a tanulásra, a kreatív éned megvalósítására, a pozitív átalakulásra. Keress válaszokat az élet nagy kérdéseire, és törekedj a harmónia megteremtésére.

Oroszlán – The Ice Queen

Előfordulhat, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elképzelted, sőt, még egy nagyobb kudarc is bekövetkezhet az életedben. Igyekezz megnyugodni, nem kapkodni, ne hozz semmilyen fontos döntést, és ne is cselekedj, mert most a jelenre kell összpontosítanod, és arra az álmodra, amelyet meg szeretnél valósítani.

Szűz – The Dream Walker

Az álmaid úgy is beteljesülhetnek, hogy nem is gondolnád. A legfontosabb az, hogy különbséget tudj tenni az egód által keltett vágyak, és a szíved vágyai között. Ha kis lépésekben is, de rájössz az értékeidre, és megtalálod azt az utat, amely elvezet a sikerhez, amire a szíved mélyén vágysz.

Mérleg – The Well Watcher

Most végre felvállalhatod az emberi kapcsolataidat, legyenek azok barátiak, szerelmiek, vagy szakmaiak. A benned rejlő bölcsesség segít abban, hogy megteremtsd a harmóniát az életedben, és hogy tovább küzdhess az álmaidért. Ne az egód vezéreljen a harcban, hanem a szíved által keltett vágyak. Légy türelmes.

Skorpió – The Winged Wise Ones

Ha bármilyen kellemetlenség is ér a héten, tudd, hogy van akire számíthatsz a bajban. A következő napokban egyes dolgok remekül fognak alakulni, és lassan, de biztosan eléred a céljaidat. Pozitív átalakulásra is számíthatsz, csak figyelj a megérzéseidre, az üzenetekre.

Nyilas – The Metal King

Az nem vezet jóra, ha elnyomod az érzéseidet, és engeded, hogy mások kihasználjanak, és a lelki szemetesládájuknak tekintsenek. Ez végül azt eredményezi, hogy teljesen elszigetelődsz önmagadtól, az érzéseidtől. Fontos, hogy ismét lábra állj és meghatározd a prioritásokat az életedben. Ne aggódj, a többiek meglesznek nélküled.

Bak – The Horse King

Egyre jobban odafigyelsz a környezetedben zajló eseményekre, és igyekszel mindent kézben tartani. Azonban ez eléggé fárasztó dolog, és lehet, hogy sok lehetőségtől fosztod meg magad, az energiaveszteségről nem is beszélve. Fogadd el a segítséget, és így könnyebben elérheted a céljaidat.

Vízöntő – The Lady of Lightening

Nem túl jó hírekkel indul a hét, és olyan helyzetben találhatod magad, amely kellemetlen meglepetést okoz majd. Egyelőre azt tapasztalod, hogy az életed más irányba megy, mint ahogy azt szeretnéd. Ne állj ellen semminek, őrizd meg a hited, a hidegvéred és minden rendben lesz.

Halak – The Eagle King

Az út, amelyre most lépsz, a legjobb hatást váltja ki az életedben, még akkor is, ha nem tudod igazán, hogy milyen irányba szeretnél menni az életben. Az elmúlt időszakban a figyelmed minden apró részletre kiterjedt, de ne feledkezz meg arról, hogy a világot érdemes egészben látni, így tégy egy lépést hátra, és tekints nagyban a világra. Amit eddig sikerült elérned, azért légy hálás és örülj a sikernek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top