Orákulum horoszkóp 2016. december 19–25. között!

Erre a hétre Osho Zen Tarot kártyáitól kapunk jótanácsokat, csillagjegyekre lebontva, hogy a helyén tudjuk kezelni a problémáinkat, és képesek legyünk átélni örömünket, ahogy azt a megérzéseink sugallják.

Kos – Izoláció

A következő napokban több olyan félelem is előjön belőled, ami jó, mert felszabadít és átalakíthatod ezeket az érzéseket. Ne félj a könnyeidtől, mert azok csak felszabadítják a lelkedet, megszabadítanak a fájdalmaktól. Légy kedves és őszinte magadhoz, és meggyógyulsz. Találd meg önmagaddal a hangot, mert így útbaigazítást kapsz az életedben. Vedd körbe magad szeretettel, együttérzéssel. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek negatívan érintenek, mert csak így lehetsz igazán önmagad.

Bika – A Mester

Ha eddig nem sikerült elérned, most viszont minden lehetőség adott ahhoz, hogy életed mesterévé válhass. Tégy meg bármit, amit kívánsz, így megvalósíthatod álmaidat, céljaidat. A lényeg, hogy mindent csinálj szeretetből, bízz magadban, a hitedben, az érzéseidben. Felelősséget kell vállalnod az életed iránt, és akkor minden rendben lesz.

Ikrek – Kivirágzás

Hallgass a szívedre, és figyelj jobban az üzenetekre, álmokra, belső gondolatokra, amelyek fontos információt közölhetnek feléd. Cselekedj úgy, ahogy érzed, ha valakit fel szeretnél hívni telefonon, tedd meg. Ne feledd, az önszeretet a test és a lélek harmóniájának egyensúlyi tényezője. Játssz sokat és örülj az életnek, mert minden pozitívum szent dolog, és az életed boldogabbá válik általuk.

Rák – Türelem

Egy passzív periódus veszi kezdetét, így engedni kell, hogy a természet végezze a dolgát, és az elültetett mag életre keljen. A lelked mélyén benned is van egy olyan vágy, cél, ami hamarosan fejlődésnek indul. Emlékezz arra, hogy sosem vagy egyedül, az angyalok mindig körülvesznek, akik segítenek is, ha kéred. Ők nem ítélkeznek feletted, és a hibáidat sem kérik számon.

Oroszlán – Egyedüllét

Úgy érezheted, hogy a környezetet nem kíváncsi a véleményedre, azokra a dolgokra, amik a szívedet nyomják, amik foglalkoztatnak. Ez pedig azzal jár, hogy egyedül és szomorúnak érzed magadat. Azonban ha elég erős vagy, akkor a jó oldalát is megtalálhatod ennek az élethelyzetnek, hiszen a fény, az erő benned van, amely a magányos órákban is beragyogja egész lényedet.

Szűz – Lehetőségek

Harmóniában vagy önmagaddal, mert megértetted, hogy az élet mindent megad számodra, amire szükséged van. Örülj ezeknek a pillanatoknak, maradj nyitott, így a lehetőségek mindig megtalálnak. Szabadulj meg az értelmetlen, felesleges dolgoktól, mert azzal csak jót tehetsz magadnak, az egészségednek.

Mérleg – Bizalom

A legjobb útitársad az életben a bizalom, hiszen ha bízol a világban, akkor nyitott tudsz maradni, és rengeteg lehetőség és energia fog beáramlani az életedbe. Mindig legyen nálad egy kis notesz, amibe leírhatod az álmaidat, vágyaidat, gondolataidat. Ez azért jó, mert így sok bizonyítékod lesz arra vonatkozóan, hogy vannak céljaid az életben, amiket meg szeretnél valósítani.

Skorpió – Létezés

Egy új fejezet kezdődik számodra, úgy a családi, mint a szakmai életedben változásokra számíthatsz, amik arra sarkallnak, hogy vissza kell fognod magad, mert mindenben nem szólhatsz bele, mindent nem irányíthatsz. Ha ezt nem tudod elfogadni, a változások fájdalmasak lehetnek. Vegyél vissza a harciasságodból, és figyelj oda az élet, a lét csodáira.

Nyilas – Az Ugrás

Azt érzed, hogy változtatnod kell az életeden. Ehhez pedig az kell, hogy merj kockáztatni, fordíts hátat a régi, rossz szokásaidnak. Engedj teret az energiáidnak, és ugorj egy jó nagyot előre. Figyelj oda a körülötted lévő emberekre, mert lehet, hogy ott van a mestered, aki segíthet álmod teljesülésébe, amire lelked mélyén mindig is vágytál. Bízzál magadban és ad meg a lehetőséget az Univerzumnak, hogy szebbé tegye az életedet.

Bak – Teher

A saját magad és környezeted által rád pakolt terhek egyre jobban nyomják a vállaidat. Ha mindig úgy tekintesz az életre, mint egy nagy harcra, akkor ideje megrázd magad, változtass a szemléleteden. Emlékezz az álmaidra, amit követni akarsz. Elég időt töltöttél várakozással, gyakran hazudtak neked, átvertek, ezért most szabadulj fel, és változtasd meg az életed. Szüless újjá, jót fog tenni.

Vízöntő – Új vízió

Hamarosan újjászületsz, átalakulsz, akárcsak egy pillangó. Az összes tapasztalat, amit eddig szereztél, most az életed, a személyiséged részévé válik. A szíved meg fog tanítani arra, hogy mit jelent a szeretet, a szerelem, az elfogadás, a törődés. Bíznod kell a megérzéseidben, és akkor minden jól fog alakulni. Törekedj az újdonságok felfedezésére.

Halak – Ártatlanság

Eljött az idő, hogy a felfedezd a benned rejlő ártatlanságot, és felhagyj a társadalmi elvárásokkal, mert nem élhetsz úgy, ahogyan azt mások szeretnék. Légy nyitott a csodára, ne vesztegesd az idődet arra, hogy aggódsz, panaszkodsz. Örülj az életnek, akárcsak egy gyerek. Lélegezz mélyeket, és tárd ki a szíved és elméd, hogy útbaigazítást kaphass.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top