Önműködő tűzrakás, amely 14 órán keresztül ég és melegít! Bámulatos találmány!

Önműködő tűzrakás, amely 14 órán keresztül ég és melegít! Bámulatos találmány, amit te is szívesen kipróbálnál!

tuzrakas

Ha kertes házban élünk, biztosan már alig várjuk a melegebb napokat, a nyarat, hogy az udvar végében finomságokat sütögethessünk a barátok társaságában. A következő videóban egy remek tűzrakási módszerrel ismerkedhetünk meg, ami azért praktikus, mert a tűz sok óráig képes egyenletesen égni, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnunk, így nyugodtan az egész éjszakát is a meleg és hangulatos fényben játszó lángok mellett tölthetjük.

A videóból kiderül, hogy miként kell kinézzen ez a forradalmi tűzrakás. Két tartórészt kell a földbe szúrni, és kitámasztani, amelyekre felkerülnek a rönkök. A találkozási pontnál gödröt kell ásni, hogy legyen szabad tere az oxigénnek, amely ugyebár az égéshez elengedhetetlen.

A két legalsó rönk közé még ajánlott bedugni két száraz ágat, hiszen az így keletkezett résbe kell betenni a száraz ágakat. Ha belekapott a vastag darabokba, több dolgunk nincs is. A videó tanúsága szerint a tűz még 14 óra elteltével is lángolni fog.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top