A Nyilasok számára egy új életciklus kezdődik 2017-ben, amely egészen 2023-ig tart! Erre számíthatnak…

A Nyilasok számára egy új életciklus kezdődik 2017-ben, amely egészen 2023-ig tart! Olvasd el, ha te is Nyilas vagy!

nyilas

Az asztrológusok szerint 7 évente minden csillagjegy életében egy új korszak kezdődik, ami egyben a fejlődés és az érettség jelképe. A Nyilas csillagjegyűek életében 2017 februárjától kezdődik az új ciklus, amely egészen 2023-ig fog tartani.

2017–2019 között

Először felnőtt életükben, a Nyilasok 2 évig lázadni fognak. Úgy a párjukkal, akárcsak a barátjaikkal való viszonyuk radikális változásokon fog keresztül menni, ami szakításba, veszekedésben torkollhat. A nehézségek ellenére a Nyilasok végül megtapasztalhatják a szabadság érzését, és ki fog derülni, hogy kik az igazi barátaik, akik a nehéz napokban is mellettük állnak.

2020–2022 között

Ebben a 2 évben az optimizmus, a boldogság, a remek emberi, baráti kapcsolatok fognak érvényesülni. 2020-ban nagyszerű pénzügyi, üzleti évre számíthatnak a Nyilasok, érdemes ingatlanba fektetni. 2022-ig a jegy szülöttei saját vállalkozásba kezdhetnek, amihez sok munkára, kitartásra lesz szükség.

2023

Ebben az évben beérik a munka gyümölcse, sok boldogságra, utazásra, szórakozásra és szerelmi kalandra számíthatnak a Nyilasok. Ugyanakkor kissé befele fordulnak, hiszen egy újabb 7 éves ciklus végéhez érnek, és meg kell kezdeni a felkészülést a következő időszakra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top