Numerológiai előrejelzés 2017-re: egy új életciklus veszi kezdetét!

2017 az 1-es szám vibrációjának hatására indul, és egész évben ez az energia marad érvényben. Ennek alapján olyan késztetést érzünk majd, hogy új filozófiai irányzatokkal, spirituális és morális elméletekkel ismerkedjünk, amelyek kibővítik ismereteinket, tudásunkat.

Numerológiai előrejelzés 2017-re: egy új életciklus veszi kezdetét!

Jó hír azoknak, akiknek a sors-száma páratlan, hiszen remek évre számíthatnak, mert az energiák összhangban lesznek az Univerzum által kibocsátott energiákkal. Azok a személyek, akiknek a sors-számuk páros, néha azt érzik majd, hogy nehéz súlyok, terhek nyomják a vállaikat, de azért nem kell elkeseredni, mert lesznek olyan időszakok ebben az évben, amikor pozitív dolgok, előrelépések történnek az illető emberek életében.

Ettől függetlenül egy új időszámítás kezdődik, amely mindannyiunk életében változásokat hoz, akár akarjuk, akár nem.Természetesen most is lehetőségünk lesz arra, hogy változtassunk eddigi életünkön, de sokkal több erőfeszítést kell ezért tennünk, sokkal tudatosabbak kell legyünk, sokkal többet kell dolgoznunk az idén elkezdődő új életciklusban, hogy változtatni tudjunk.

Most is hallgatnunk kell a belső hangokra, az érzéseinkre, amelyek megmutatják a helyes irányt. Bölcsen tesszük, ha hosszú távú terveket dolgozunk ki. Vásároljunk egy füzetet, vagy naplót, és szépen kezdjük vezetni életünk, álmaink, vágyaink naplóját, amelybe leírjuk mindazt, amit meg szeretnénk valósítani. Írjunk le minden részletet ezzel kapcsolatban, akár évekre előre vetítve. Arra viszont különösen figyeljünk oda, hogy reális elvárásaink legyenek, mert így kisebb annak az esélye, hogy elbukjon a tervünk.

Azonosítanunk kell azokat a felfogásokat, terveket, kapcsolatokat, amelyek már működésképtelenné váltak, amelyek akadályoznak az előrehaladásban.

2017-ben tudati szinten is változások fognak bekövetkezni. Lényegessé fog válni az, hogy miként gondolkozunk, és miként gondolkoznak mások, hogy fogunk reagálni bizonyos helyzetekben, és hogyan reagálnak mások azokban a helyzetekben. Az viszont biztos, hogy szinte minden változáson megy keresztül, és ezentúl minden másképp fog működni.

Az 1-es szám vibrációja egy maszkulin vibráció, ezért olykor felerősödhet az agresszivitás, a harc, ami a konfliktuskezelésre is rá fogja nyomni a bélyegét. Ez a maszkulin hatás leginkább januárban és októberben éri el a tetőfokát, de márciusra, májusra, júliusra, szeptemberre és decemberre is jellemző lesz a lobbanékonyság, az erőszak. Éppen emiatt mindig legyünk körültekintőek, óvatosak.

A bolygók mozgásai is a változást fogják sarkallni, mivel több égitest fog retrográd mozgásban tartózkodni 2017 folyamán.

Nagyon fontos, hogy egész évben megfelelően gazdálkodjunk az energiánkkal, vigyázzunk a mentális, lelki és testi egészségünkre. Ha betegek leszünk, ne csak a tüneteket kezeljük, hanem próbáljuk meg feltárni a problémák lelki hátterét. Mert ha ez sikerül, és jobban megértjük saját magunkat, azt, ahogyan mi működünk, akkor a világ is jobban fog működni.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy mi itt csak vendégek vagyunk a Földön, így használjuk ki e vendégség minden örömét, élvezetét, jókedvét, ünnepeljük az életet.

Az Univerzum első törvénye, ami a földi életre vonatkozik, az, hogy “minden lélek, az Univerzum mentális erőforrás, amely mindenkiben ott van”. Éljünk ezzel a lehetőséggel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.








Comments Closed

Top