Nem babra megy a játék! Így bizonyítható hogy a gyűlölet megbetegít

A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez a tudás ősi, viszont most egyre nagyobb tömegekhez jut el a tudomány és a média kapcsán. Mindenki a maga józan esze és szíve alapján értékeli ezeket az információkat, így történhet meg, hogy a materialista gondolkodók kizárnak minden olyan lehetőséget, ami a szellemi síkhoz tartozik, míg a buzgó spirituális útkeresők gyakran esnek a naivitás és elvont spirituális koncepciók csapdájába.

bab-kiserlet

Egyik barátunk babot ültetett két különböző cserépedénybe. Az egyiket pozitív állításokkal, a másikat negatív gondolatokkal táplált. Az eredmény magáért beszél, és akár azt is mondhatjuk, hogy hátborzongató. Képzeljük el, hogy ha magunkat rossz és negatív gondolatokkal tápláljuk mi történhet.
Fotó: Téglás Rezső

Kétség kívül a gondolatnak és a kimondott szónak ereje van.

Ezt, míg egyesek a pszichológia eszközével kutatják és próbálják megérteni mások tudományos megközelítésből igyekeznek tudatosítani az emberekkel hogy mindenki Önmaga felelős azért, amilyen Világot teremt, és ebben a gondolatoknak és érzéseknek kulcsfontosságú szerepük van.

Dr. Masaru Emoto az alternatív gyógytudományok doktora ezt szerette volna láthatóvá tenni a híres vízkristály kísérleteivel.

A víz nemcsak H20 hanem információhordozó és a külső behatások rezgéseit képes mintegy felvenni és tárolni.

“A lefagyasztott víz kristályképét lefényképeztem és különös világ tárult elém. A leghihetetlenebbnek azok az eredmények mutatkoznak, amikor betűkkel írt szavakat mutattunk a víznek. Kis címkére felírtunk egy szót és ráragasztottuk az üvegre. A szavak pozitív vagy negatív tartalmának megfelelően alakultak a vízkristályok. Elgondolkodtatóak a: köszönöm, te hülye, angyal, ördög szavak kristályképei.” – mondja Dr. Emoto.

Lásd a vízkristályokról készült képeket a: Víz üzenetei – Masaru Emoto YouTube videóban 17:25 perctől:

A negatív gondolatok a rendezetlenséget, míg a pozitív gondolatok a rendet teremtik meg a vízkristályokban.

Figyelembe véve hogy a felnőtt emberi test 70 százalék arányban vizet tartalmaz, akkor egyértelművé válik, hogy ez a nagy mennyiségű víz folyamatosan információáradatban úszik, annak függvényében, hogy milyen gondolatokkal és érzésekkel árasztjuk el önmagunkat. Innen már csak egy lépés annak megértése, hogy a rendezetlen negatív rezonanciájú gondolatok a betegség kialakulását, míg a pozitív rendezett szeretetteljes gondolatok az egészséget támogatják.

Az elmúlt hetekben egy kedves ismerősünk kísérlete újra emlékeztetett ezekre az igazságokra. A babcsíra a növekedés kezdetén nagy mennyiségű vizet tartalmaz így ezekkel végezte el a kísérletet.

A csíráztatott babot tároló edénykének az oldalára két különböző információt hordozó szót írt fel. Az egyik edényke oldalára a ‘szeretlek’ szó, míg a másikra a ‘rossz vagy’ szó került. Ugyanakkor a család apraja nagyja pozitív állításokkal erősítette a Szeretlek edénykébe ültetett babot, míg a Rossz vagy! bab csak negatív jelzőket kapott. És íme, az eredmény: Míg az egyik bab egészségesen és szépen fejlődött, addig a másik csökevényes maradt és megbetegedett.

Próbáljátok ki ti is otthon és osszátok meg másokkal is a kísérlet hitelességét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

5 thoughts on “Nem babra megy a játék! Így bizonyítható hogy a gyűlölet megbetegít

 1. Márkusné Németh Margit

  Miért is nem tanulunk a “bab”-tól? Miért is kell eltitkolnom, hogy én a jobb oldali “bab” vagyok, mivel ezzel felbőszítek mindenkit? Akkor fogadnak el, ha panaszkodok,gyűlölök, elitélek…

  Válasz
 2. Németh Otto

  Kár, hogy ez soha, semmilyen korrekt laboratóriumi körülmények között nem igazolható, csak elfogult kísérletekről van ismeretünk.

  Válasz
 3. P.Gabor

  Hát…
  Érdekes, nyilván, bárhogy is nézzük ezt a jelenséget, hisszük vagy sem, a legegyszerűbb, ha elvégezzük mi magunk otthon ezt a kisérletet, aztán nincs is miről vitázni ezügyben.
  Ezt tenném, ez is teszem. Lássuk akkor! 🙂

  Válasz
 4. János

  A babnál sokkal többről van szó. Az egész univerzum rezgésben van.A legkissebb anyagi részecske a húr vagy membrán ami folyamatosan rezeg.A víz rezgése ezen az általános rezgésen alapul. Ennek felismerése a jövőben az emberiség sok problémáját fogja megoldani.

  Válasz
 5. Inci

  A gyúlölet megbetegít, ezt mindenkinek tudnia kell. A szeretet pedig gyógyít. Ezért nem szabad soha a másikat bántani. Szeretlek benneteket. Inci.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top