Mindenkinek van, de eddig nem tudtad mit jelent. Nézd meg mire kell figyelj, ha mind a 4 vonal ott a tenyeredben!

A tenyérjóslás egy ősi módszer, amelyből következtetni lehet a jövőnkre, egészségünkre, legalábbis, aki hisz ebben.

tenyer1

A következőkben négy darab fontos vonalról lesz szó, amelyekből megtudhatjuk, hogy mennyire vagyunk egészségesek, illetve hol helyezkedünk el a társadalmi ranglistán. A bal tenyerünket figyeljük.

1. Az első vonal tenyerünk legalján helyezkedik el, illetve onnan kezdődik. Ez az egészség-vonalunk. Ha viszont szakadozott a vonal, akkor vigyáznunk kell az egészségünkre, érdemes életmódot változtatnunk. Amennyiben elkanyarodik a tenyér közepe felé, akkor gondok adódhatnak a nemzőképességgel, úgy a nőknél, mint a férfiaknál.

2. A második vonal a siker vonala. Leggyakrabban nagyon hasonlít az egészség-vonalra, amely ha szakadozott, és a siker vonal folytonos, akkor ez arra utalhat, hogy a boldogságot, a sikert csak idősebb korban tapasztalhatjuk meg, a fiatal éveinkben bizony lesznek nehézségek. Ha viszont a siker-vonal is megszakad néha, akkor pénzügyi nehézségek támadhatnak, de végül azokból sikeresen ki fogunk mászni.

tenyer2

3. A következő vonal a befolyásunkat jelöli. Ez ritka, de akinek van, annak életére a bőség jellemző. Ha jobbra kanyarodik, és nincs megszakadva, ez az jelenti, hogy nagyon sok erőfeszítést tettünk annak érdekében, hogy a környezetünkben befolyásos emberré válhassunk. Akinek van ilyen vonal a tenyerén, abból jó vezető és népszerű ember válhat.

4. A negyedik az erő vonala, amely az ujjak behajlítása mentén látható. Ez magas társadalmi rangra, köztiszteletre utal, illetve hosszú, bölcs, kiegyensúlyozott életre számíthatunk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top