Mindenkinek van, de eddig nem tudtad mit jelent. Nézd meg mire kell figyelj, ha mind a 4 vonal ott a tenyeredben!

A tenyérjóslás egy ősi módszer, amelyből következtetni lehet a jövőnkre, egészségünkre, legalábbis, aki hisz ebben.

tenyer1

A következőkben négy darab fontos vonalról lesz szó, amelyekből megtudhatjuk, hogy mennyire vagyunk egészségesek, illetve hol helyezkedünk el a társadalmi ranglistán. A bal tenyerünket figyeljük.

1. Az első vonal tenyerünk legalján helyezkedik el, illetve onnan kezdődik. Ez az egészség-vonalunk. Ha viszont szakadozott a vonal, akkor vigyáznunk kell az egészségünkre, érdemes életmódot változtatnunk. Amennyiben elkanyarodik a tenyér közepe felé, akkor gondok adódhatnak a nemzőképességgel, úgy a nőknél, mint a férfiaknál.

2. A második vonal a siker vonala. Leggyakrabban nagyon hasonlít az egészség-vonalra, amely ha szakadozott, és a siker vonal folytonos, akkor ez arra utalhat, hogy a boldogságot, a sikert csak idősebb korban tapasztalhatjuk meg, a fiatal éveinkben bizony lesznek nehézségek. Ha viszont a siker-vonal is megszakad néha, akkor pénzügyi nehézségek támadhatnak, de végül azokból sikeresen ki fogunk mászni.

tenyer2

3. A következő vonal a befolyásunkat jelöli. Ez ritka, de akinek van, annak életére a bőség jellemző. Ha jobbra kanyarodik, és nincs megszakadva, ez az jelenti, hogy nagyon sok erőfeszítést tettünk annak érdekében, hogy a környezetünkben befolyásos emberré válhassunk. Akinek van ilyen vonal a tenyerén, abból jó vezető és népszerű ember válhat.

4. A negyedik az erő vonala, amely az ujjak behajlítása mentén látható. Ez magas társadalmi rangra, köztiszteletre utal, illetve hosszú, bölcs, kiegyensúlyozott életre számíthatunk.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top