Mi történik, ha naiv kislányokból hirtelen erős és öntudatos nővé válunk?

Ha eljön ez a pillanat, akkor döbbenünk rá arra, hogy mekkora is a különbség… Mert:

Fotó: Pexels.com

1. Más nőket csodálni kezdesz, nem pedig a megalázásuk a célod

Nem méltó hozzád más nők megalázása, vagy a valótlanság terjesztése egyes személyekről. Ez mind negatív energiákat eredményez a te életedre nézve. Sokkal inkább helyénvaló más személyek dicsérete, csodálata, valamint a mások által elért sikereknek teljes szívedből való átélése.

2. Emeld az elvárásokat önmagad irányában

Még ha néha úgy is gondolod, hogy túl sokat vársz el saját magadtól, ne add fel és növeld az elvárásaidat önmagaddal szemben. Igyekezz javítani a régi kapcsolataidon, ha szükségesnek látod azokat. Ami a környezetedet illeti, ne habozz eltávolodni azoktól a személyektől, melyek megítélésed szerint csalódást okoznak számodra.

3. Igyekezz megtalálni a számodra megfelelő embereket a környezetedben

Válassz okosan! Ne tartsd egy adott személlyel a kapcsolatot, csak azért, mert rég ismered őt. Természetes dolog az, hogy ahogyan mi magunk is változunk, úgy a személyes kapcsolatainkban is változások következnek be. Olyan embereket engedj közel magadhoz, akik megihletnek téged.

4. Ne félj kinyilatkoztatni a saját véleményedet

Fontos, hogy megtanuld használni az eszed és az aktuális helyzeted. Mindig tarts ki saját meggyőződésed mellett, mert nem biztos, hogy más megteszi ezt helyetted.

5. Kapcsolataidban tanulj meg szeretni!

Érts meg egy fontos dolgot: nem feltétlenül szükséges az, hogy kapcsolatban legyél, ahhoz, hogy boldognak és sikeresnek érezhesd magadat. Tölts egyedül annyi időt, amennyire szükséged van. Mert amikor te kellőképpen fogod szeretni önmagadat, a körülötted levők is szeretni fognak téged.

6. Saját életed alakulásáért te magad vagy a felelős

Amikor sikerül majd saját életedet a kezedben tartanod, akkor leszel igazán csak szabad. Mindegy, hogy mi történt a múltban, neked sikerült legyőznöd azt. Tudod, hogy a múltat el kell engedned, és menned kell tovább a választott úton.

7. Mindig azt tedd, ami a helyes, még akkor is, ha néha nehezebb

Az igazán fontos dolgokért általában meg kell küzdenünk, nem kapjuk őket készen. Mindig választhatunk a könnyű és a nehéz között, de igazán elégedettek akkor lehetünk, ha tudjuk, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk az ügy érdekében.

8. Saját életedben mindig te legyél az első helyen

Saját vágyaidat és szükségleteidet mindig helyezd előtérbe és ne idegenkedj attól, hogy néha kényeztesd a tested és a lelked egyaránt.

9. Érzéseidet mindig őszintén vállald fel

A saját érzéseid meghatároznak téged, nem kell ezekért elnézést kérned folyton. Az élet túl rövid ahhoz, hogy félve éljük meg.

10. Higgy önmagadban!

Űzd ki a fejedből azokat a hangokat, amelyek akadályozni akarnak utadon. Tudatosuljon benned az a tény, hogy csak úgy tudod megvalósítani önmagad, ha teljes mértékben hiszel magadban.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top