Ma, December 14-én van az év utolsó Szuperholdja az Ikrek jegyében! Használd ki a felkínált lehetőségeket

A december 14-ig Szuperhold, amely az Ikrek jegyében alakul ki, pontosan a Nappal és a Szaturnusszal ellentétes pozícióban helyezkedik el, amelyek viszont a Nyilas jegyében tartózkodnak. Tiszta idő esetén hihetetlen erős fénnyel világítja meg bolygónkat, egyúttal szorgalmazva a belső ébredésünket, öntudatunk felemelkedését is.

szuperhold

Ez az Szuperhold új vibrációs energiákat hoz az életünkbe, amelyeket muszáj lesz tudomást vennünk, de igyekezzünk kihasználni ezeket az új energiaforrásokat. Az Ikrek csillagjegy megtanít arra, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan azt szeretnénk, szeretetben, szabadságban, őszintén.

A Szuperhold hatását leginkább azok fogják érezni, akik a hónap 14 napja körül születtek, az Ikrek, a Szűz, a Nyilas, vagy a Halak csillagjegyben.

A Szuperhold most olyan energiákat küld felénk, amelyek arra késztetnek bennünket, hogy változtassunk az életünket, és olyan dolgokat érjünk el, valósítsunk meg, amikről szívesen álmodozunk. Ez az év utolsó Szuperholdja arra sarkall, hogy figyeljünk jobban oda belső érzéseinkre, ösztöneinkre, és tegyük a dolgunkat, vágjunk neki a boldogsághoz vezető útnak.

2017-et megújult, friss energiákkal fogjuk kezdeni, ezért tárjuk ki a szívünket, hogy beáramolhassanak a lehetőségek életünkben. Ha nyitottak, barátságosak leszünk, akkor olyan dolgok fognak megtörténni velünk, amiről sosem gondoltuk volna, hogy bekövetkezhetnek. A kemény munka mellett sokkal több lehetőségünk lesz az önmegvalósításra, csak legyünk rugalmasak, kedvesek, befogadók. Meg kell szabadulnunk a félelmeinktől, amelyek megbénítanak és egy helyben tartanak, megfosztva a felfedezés, a szabadság örömétől.

Az Ikrek jegyében kialakuló Szuperhold a figyelem középpontjába helyezi a tanulást, a mentális képességeket, az érzelmek, gondolatok és a szocializáció kérdését.

Ready for the Full Moon in Gemini?

A photo posted by Moon Goddess 🌙 (@moongoddesslight) on

Fontos hangsúly kerül a kommunikációra, az önkifejezésre, ezért érdemes ezeket gyakorolni, ezeknek teret adni, amit nem csak szóban, hanem akár írásban, festészetben, rajzolásban is kiadhatunk magunkból. A lényeg, hogy őszintén tegyük mindezt, semmiképp se erőltessünk semmit.

A Nyilas hatására kiemelkedő helyre kerül az igazság nyomon követése is.

A következő pár hétben koncentráljunk az őszinte, hiteles beszédre, ne rejtegessünk semmit magunk előtt. Előfordulhat, hogy ingerlékenyebbek, érzékenyebbek leszünk a kelleténél.

December 19-én a Merkúr retrográd mozgásba kezd, amely kihatással lesz a szerelmi életünkre, az azzal kapcsolatos kommunikációra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top