A komoly kapcsolatban lévők ezeket teszik, hogy a szerelem hosszú ideig megmaradjon!

Ha úgy érzed sikerült már rátalálnod életed igaz szerelmére, akkor törekedj arra, hogy a köztetek lévő kötelék minél jobban elmélyüljön, és minél tovább együtt tervezgessétek közös életeteket.

Ebben a cikkben 5 olyan szokást tesztelünk, amit a nagyon elmélyült kapcsolatban élő párok szoktak csinálni.

1. Egymástól való folyamatos tanulás

Egy embert lehetetlen teljesen megismerni, nem számít milyen hosszú ideje vagytok együtt. Mindig is lesznek a partnerednek olyan emlékei, amelyeket nem veled élt meg, de ha igazán érdekel párod ezen oldala is, akkor a következő kérdések közelebb hozhatnak egymáshoz benneteket:

  • Mikor volt az első olyan élményed, amikor igazán közelebb kerültél a halálhoz, mint fogalomhoz, például egy szeretted elvesztése során?
  • Melyik a legboldogabb/legszomorúbb/legfélelmetesebb emléked gyerekkorodból?
  • Mit csináltál most abban az esetben, ha nem találkoztunk volna?
  • Miért hiszel abba, amiben hiszel?
  • Ki volt a legnagyobb hatással az életedre?
  • Mik a céljaid erre az évre nézve és én hogyan segíthetnék ezek megvalósításában?
  • Hogyan lehetnék jobb társ számodra?

2. Személyesebb/intimebb gondolatok megosztása

Merd megosztani a legféltettebb gondolataidat is legyen az érzelmeiddel akár a testeddel kapcsolatos, ha bízol benne és képes vagy ezeket az információkat átadni, akkor könnyebben igazodhattok ki egymáson. Így könnyebben kialakulhat a ti saját bensőséges nyelvetek, amit csak ti értetek, jobban megismerhetitek a másik vágyait, így növelve az intimitás és az együvé tartozás érzését.

3. Pozitív megerősítések

A párok közötti kommunikáció lényege a meghallgatás. A legjobb, amit a párodnak nyújthatsz egy olyan szituációban, amikor még ő sem tudja mi kavarog a fejében az, ha leülsz melléje és figyelmesen meghallgatod. A másik ilyen jó tulajdonság a humor, humorral a legelveszettebbnek tűnő helyzeteket is oldani lehet. Éreztesd a pároddal, hogy rád mindig számíthat, te mindig ott leszel neki és boldogsággal, támogatással és jókedvvel fordulsz feléje.

4. Ugyanazt a filozófiát valljátok

Ahhoz, hogy igazán egy hullámhosszon legyetek nélkülözhetetlen, hogy valamilyen szinten ugyanúgy lássátok a világot, ugyanaz legyen az értékrendetek. Egyeztessetek, ha valamelyikőtök találkozik egy új dologgal ismertesse a másikkal, így folyamatosan fejleszthetitek magatokat és egymást is. Küzdjetek közös célokért, így a motiváció sosem fogyhat el.

5. Erőteljes elkötelezettség

A bizalom az alapja az összes kapcsolatnak – de ezt már mindenki jól tudja. Egy mély kapcsolat nem enged teret a kételkedésnek, vagy a gyanakvásnak. Árulás szóba sem jöhet, ha úgy érzed rátaláltál életed párájára. Tiszteljétek egymás határait, ne adjátok ki egymás titkait, hanem inkább óvjátok egymást és azt, ami köztetek van. Mindig legyen elegendő időtök egymásra és ha félreértés merülne fel rögtön tisztázzátok, mielőtt még valami rossz történne.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top