Kínai Horoszkóp 2017 – Ilyen lesz az új év a Kakasok számára!

A kínai horoszkóp 2017. január 28-án, a Tűz elem jegyében kezdődik. Ez pedig a felébredés, a győzelem, a nagy sikerek jelképe, de csak abban az esetben lesz részünk ezekben, ha keményen és türelmesen dolgozunk a céljainkért. 2017-ben a Kakas éve kezdődik, ami viszont sok szempontból nem ad optimizmusra okot, sőt egyes feltételezések szerint a Kakas jegyűeknek igen nehéz évük lesz.

A kínai horoszkópban a Kakas a tizedik jegy. A hagyomány szerint a csillagjegyek sorrendjét aszerint állították fel, ahogyan a spirituális állatok tiszteletüket tették Buddha előtt.

Akik a Kakas évében születtek, remek megfigyelők, kitűnő munkaerők, tele vannak ötlettel, bátrak, karizmatikusak, vonzóak, és tehetségesek. A Kakas jegyűek szeretik emberekkel körülvenni magukat, aktívak, érdeklődnek a sportok iránt, főként a túrázást és az úszást kedvelik.

A betegségek 12 évenként bukkannak fel életükben. Legutóbb 2005-ben volt Kakas éve, legközelebb 2029. január 28-án köszönt be újra.

Általános évismertető

A Kakas évében született gyermekek önbizalma elég nagy lesz, és felelősségteljesek is lesz. A korrektség, az igazság, a hatékonyság fogja irányítani őket, főként ha a közigazgatásban, a katonai, vagy politikai pályán helyezkednek majd el.

2017 – a változás éves lesz a Kakas jegyűek számára

Annak ellenére, hogy a jövő esztendő nem kecsegtet sok jó dologgal, nem kell még kétségbeesni, a lényeg, hogy kiszámítsák előre a dolgokat és legyenek elővigyázatosak.
Ezt már olvastad? Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!

Szerelmi élet

Nem lesznek túl szerencsések a szerelem terén 2017-ben a Kakas jegyűek, ezért nem nagyon alkalmas a következő év egy új párkapcsolat kialakítására, de akiknek van már társuk, azoknak jó lesz a 2017-es év, harmóniára, békére számíthatnak. Jövőre a Kakasok a Sárkányokkal és Kígyókkal kerülhetnek jó viszonyba, amelyből ha szerelem nem is alakul ki, de szoros barátságra van esély.

Karrier

Karrier szempontjából az előrejelzések többnyire pozitívak. A Kakas jegyűek unatkozni nem fognak, mert a Tűz elem ezt nem engedi. Lesznek előrelépési lehetőségek, de csak akkor lehet ezeket kihasználni, ha az illető elég felkészültek rá. 2017-ben a jegy szülöttei bizonyíthatják rátermettségüket főnökük és munkatársaik előtt

Pénz

A pénzügyekben csak azok nyerhetnek, akik gyorsan cselekednek. Ajánlott 2017-ben minden tartozást törleszteni, a lelki egyensúly érdekében. A pénzzel rendelkező Kakas jegyűek jól teszik, ha prioritásokat állítanak fel, ami alapján költekeznek.

Egészség

Egészség szempontjából nem lesz egy túl jó év a 2017-es, ezért óvatosnak, elővigyázatosnak kell lenni, mert különben sok negatív energia, vírus, baktérium fog betegséget okozni. Ezért oda kell figyelni az étkezésre és a testmozgásra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top