Június 2-án van az év második Tízmilliószoros Napja!

2015. június 2-án van a 2015-ös év második Tízmilliószoros Napja. Ma minden tereméts, úgy rossz, akár jó irányba milliószoros erővel hat. Ma különösképpen Universumunk teremtő alkotói vagyunk, ezért figyeljünk oda minden gondolatunkra, érzésünkre, vágyunkra.

buddha-8-leckeje

Minden évben van 4 olyan nap, amikor vágyaink, álmaink tízmilliószoros erővel teljesedhetnek be. 2015-ben az első március 5-re esett, a másodikat június 2-án “ünnepelhetjük”. Ezen kívül még kettőre kell számítani, a harmadik július 20-ára esedékes, míg az utolsó, negyedik november 3-án lesz.

Ezt a négy varázslatos napot a tibeti hagyomány „Nagy” Buddha napoknak nevezi, amelyek Buddhista ünnepnapok is egyben. Ezek ugyanis, Shakyamuni Buddha életének meghatározó és kiemelkedő fontosságú állomásai.

A mai nap során minden pozitív gondolat, kérés, kívánság hatása tízmilliósszorossára nő, és természetesen hamarabb be is következik, mint egy hagyományos napkor. De nemcsak a pozitív gondolatok intenzívebbek a mai napon, hanem a negatívak is. Ezért nagyon fontos, hogy ma csak életet tápláló gondolatokat, örömöt, boldogságot, jó akarást tükrözzünk. Ha mégis előtérbe kerülnek a rossz gondolatok ne azonosuljunk velük, engedjük el őket.

  • Ezeken a napokon érdemes feloldást kérni hibáinkra és botlásainkra, bocsánatot kérni és megbocsájtani.
  • Örömet és boldogságot kérni, békességet saját magunk és minden ember számára.
  • Kérjünk szeretetet, vigaszt és erős hitet mindazoknak, akiket szeretünk, kérjük a kegyelmesség erejét és tisztánlátást haragosainknak.
  • Kérjünk jóságot, fényt életünkbe. Fogalmazzuk meg mindazt, amit el szeretnénk érni, amit meg szeretnénk kapni, amit el szeretnénk engedni, amit meg szeretnénk tapasztalni. Gondoljunk céljainkra, terveinkre.

Legyünk hálásak az életért, az egészségünkért, a bőségért. Ha így teszünk tízmilliószoros erővel hívjuk be életünkbe ezeket a dolgokat. Oszd meg barátaiddal Facebookon ezeket a gondolatokat, hogy ők is részesülhessenek minden jóból.

Forrás: Filantropikum.com

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top