Mersz és nyersz – Játssz és nyerj ajándék Lélekmunka könyvet!

A napokban beszélgettünk dr. Birtalan Katalinnal, a Lélekmunka című könyv szerzőjével. Most pedig a Filantropikum.com és a Lélekmunka szerzője játékra hívja az olvasókat!

A nyeremény: egy dedikált Lélekmunka könyv!

„Valahogy megtanultuk magunknak ismételni, hogy boldogok akarunk lenni, de amikor lehetőségünk adódik rá, lebeszéljük magunkat a boldogságról. Kíváncsi vagyok, hogy a Filantropikum.com olvasói csak vágynak a boldogságra vagy mernek is boldognak lenni? Ezért szeretném tőlük megkérdezni, hogy mernek-e boldognak lenni?”

A válaszokat hozzászólásban várjuk. Azok közül, akik válaszolnak, február 14-én egy dedikált Lélekmunka könyvet sorsolunk ki! Megjegyezzük, hogy a közösségi oldalunkon megadott válaszokat nem áll módunkban figyelembe venni.

Merj és nyerj!

Játék időtartama: 2017 február 6 – 2017 február 13.
Sorsolás: 2017 február 14.

A játék éget ért, gratulálunk nyertesünknek, aki nem más, mint Szélesi Márta! Levélben értesítjük a nyereménye átvételéről.

Save

Save

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

Facebook hozzászólások:

6 thoughts on “Mersz és nyersz – Játssz és nyerj ajándék Lélekmunka könyvet!

 1. Hegedűsné Szakács Éva Lilla

  Igen , én merek boldognak lenni újra.
  Évekig csodálatos életem volt, szinte tökéletes. Gyönyörű család, jó férj, jó munkahelyek, lakás, autó, utazások, mindig mosolyogtam, boldog voltam, mert tökéletes volt minden körülöttem. Az elmúlt 3 évben azonban elveszítettem a már idős szüleimet és ez összetört. Először szeretett Édesapám ment el, tavaly pedig az Édesanyám. Ezt az időt végig kínlódtam minden szempontból és lebetegedtem.
  De egyszer csak, -azt hiszem a mélyponton túl- összeszedtem magam, rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Megbékéltem ezzel a helyzettel és úgy döntöttem, hogy drága Szüleim már jó helyen vannak.
  Én megnyugodhatok és újra élhetem minden nap örömtelin, boldogan az életemet, mert ez a világ annyi csodálatos dolgot, eseményt és szépséget tud nyújtani, amiben még érdemes részt venni és gyönyörködni benne.

  Válasz
 2. Nagy Ildikó

  Igen, de sajnos nem tudok teljesen boldog lenni. A fiam lelki beteg, 10 éve orvosi kezelés alatt áll. 5 éve nyugdíjas, vagyis rehabilitációs járadékot kap. Szeretném a könyvet is, ha megnyerném neki adni. Talán, ha elolvasná jobb kedve lenne. Talán még örülni is tudna. Aki ebben nincs bent az nem tudja mi ez a betegség. Boldognak lenni, örülni nagyon jó, de sajnos néha egészség is kell hozzá. Magam körül az életem rendbe van, de még sem érzem magam boldognak. Reménykedem a szerencsében.

  Válasz
 3. Bencs Krisztián

  Ki ne vágyna boldogságra?!Igaz,ezek sokszor csak pillanatok,de igyekszem őket megélni és elraktározni kevésbé boldog időkre!

  Válasz
 4. Rutkai Renáta

  Volt már olyan,hogy “ország-világ”számára nyilvánvaló volt,hogy boldog vagyok,mert mertem megélni,aztán kaptam az élettől egy jókora pofont…azóta óvatos vagyok.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top