Így szabadulhatunk meg az otthonunkban levő negatív energiáktól!

Honnan tudhatjuk, hogy negatív energiák befolyásolják az életünket? Ha úgy érezzük, hogy semmi sem úgy működik, ahogy kellene, mindig fáradtak, levertek vagyunk, elvesztettük az életbe vetett hitünket, betegségek támadnak meg, boldogtalan a párkapcsolatunk, akkor minden bizonnyal negatív energiák vesznek körül.

feng-shui

A romboló hatású energiák számos veszteséget, és szerencsétlenséget vonzhatnak be az életünkbe. Még mielőtt folyamatosan csak rossz dolgok történnének velünk, ajánlott megszabadulni a negatív energiáktól. Szerencsére számos módja van annak, hogy leküzdjük, hogy megakadályozzuk ezt az életünket befolyásoló ártó erőt. Ha megtisztítottuk a lakásunkat, akkor sokkal szebb, és boldogabb napok fognak ránk várni.

Először tegyünk egy kört a lakásban, nyugodtan járjunk végig minden helyiséget a konyhától a nappaliig, a fürdőt, és az erkélyt is. Ezt a műveletet akkor végezzük, ha csend, és nyugalom van a lakásban, és nem zavar senki. Fogjunk egy papírlapot, és egy ceruzát, üljünk le minden helyiség közepébe egy székre, és vegyük számba, hogy milyen tárgyak vannak körülöttünk. Közben figyeljünk az érzéseinkre, és a szobában uralkodó hangulatra. Pár perc eltelte után, mindent jegyezzünk le a papírra. Írjuk le, hogy mi az, amit szeretünk, és mi az, ami zavar az illető helyiségben. Nem kell megjegyzést fűznünk hozzá, csak figyeljünk arra, hogy az illető tárggyal kapcsolatosan pozitív vagy negatív érzésünk van-e.

Ezután végezzük el az alábbi 7 módszert annak érdekében, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól.

1. Dobjunk ki mindent, ami kopott vagy régi

A kilyukadt elhasználódott ruhákat, a nem működő háztartási gépeket, a törött tányérokat, mindent dobjunk ki, amit eddig csak azért tartottunk, hogy hátha jó lesz még valamire. Ezzel a gesztussal megtisztítjuk a lakóterületünket, és előkészítjük a helyet az új életünknek.

2. Szabaduljunk meg az eltörött tárgyaktól

Széktől, asztaltól, könyvespolctól, edényektől, tükörtől, szerszámtól… stb. Mindent dobjuk ki, ami el van törve, meg van csorbulva. A törött tárgyak negatív hatással lehetnek életünkre.

3. Dobjunk ki mindent, amit nem szeretünk

Függönyöket, ruhákat, textíliákat, edényeket stb. Semmi keresnivalója nincs a lakásunkban az olyan tárgyaknak, melyek rossz érzéseket keltenek bennünk, valahányszor csak rájuk nézünk. A rossz érzést, hangulatot kiváltó tárgyak negatív energiát hoznak a lakásba.

4. Szabaduljunk meg a beteg növényektől

Az irodában vagy az otthonunkban levő beteg, rosszul fejlődő növényektől minél hamarabb szabaduljunk meg. Ha kidobjuk őket, többé nem tartjuk bent a lakásunkban a negatív energiákat. Ha egy növény annak ellenére is rosszul fejlődik, hogy mindent megteszünk érte, akkor valószínűleg az energiákban keresendő a hiba.

5. Az elszáradt virágokat dobjuk el

Ne tároljuk soha a lakásban az elszáradt virágokat, ezek az energiahiányt, a halált képviselik. A szárított virágok is az élettelenséget jelképezik.

6. Na tartsunk a lakásban kaktuszt

A kaktusz az agresszivitást, és a negativitást jelképezi.

7. Ne tároljuk szem előtt a késeket, ollókat

Az éles, hegyes, szúrós eszközöket tegyük be mindig a fiókba, vagy szekrénybe. Ne legyenek szem előtt, mert elpusztítják a pozitív energiákat.

Miután végeztünk ezekkel a műveletekkel, a megtisztított helyiségben gyújtsunk egy gyertyát, és hallgassunk egy kis nyugtató zenét. Figyeljünk oda arra, hogy mindig rend legyen körülöttünk, a rendetlenség, a káosz vonzza a negatív energiákat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top