Így reagál a háborút megjárt, depressziós katona, amikor kiskutyát kap ajándékba!

Így reagál egy háborút megjárt, lelkileg megviselt katona, ha kiskutyát kap ajándékba!

depresszios-katona

Három évvel ezelőtt Peter Coukoulis hazatért az amerikai seregből a floridai Tallahassee-i otthonába. Azonban a legtöbb, háborús övezetet megjáró katona nem tud egykönnyen visszarázódni a civil életbe, nem kapja a helyét, és felüti a fejét a poszttraumatikus stressz szindróma, ilyenkor az egyén ingerlékenyé, idegesség, depresszióssá válik, elszigetelődik a környezetétől, és szinte mindig a múltban él.

Peter édesanyja látva fia egyre rosszabbodó állapotát, úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, ezért titokba vett egy cuki beagle kutyakölyköt. Peter pár héttel karácsony előtt már megkapta a legtündéribb ajándékát, és ahogyan a videóban is látni, máris megnyílt a lelke, és sírni kezdett az aranyos kétlábú átölelése után.

“A kutyus máris megváltoztatta Peter életét, hiszen boldoggá tette a fiamat, aki már 3 éve küzd magával” – nyilatkozta a férfi édesanyja, Dena a Caters News Agency-nek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top