Így lehet a legkönnyebben elmagyarázni az energiagyógyászatot másoknak

Az energiagyógyászatot nagyon nehezen lehet megmagyarázni, éppen ezért direkt egy erre a területre specializálódott energiagyógyász próbálja most nekünk érthetővé tenni, hogy tulajdonképpen miről is van szó.

Így lehet a legkönnyebben elmagyarázni az energiagyógyászatot másoknak

„Már egy jó ideje energiagyógyászattal foglalkozom, és már számtalan homályos és haszontalan magyarázatot hallottam annak kapcsán, hogy hogyan is működik ez a dolog. Minden energiagyógyász más és másképp magyarázza, ebből kifolyólag könnyedén össze tud zavarodni az ember.

Most elmondom én hogyan szoktam megértetni az emberekkel, hogy mi is a gyógyászat célja.” – mondja Jeffrey Allen.

1. Nézzünk a tünetek mögé

Az energiagyógyászat tulajdonképpen arról szól, hogy a tünetek háta mögött meghúzódó, rejtett okokat feltárjuk. Például ha van egy seb a kezeden – ez az eredmény, nem az ok. Az oka, hogy ez történt, az az, hogy megbotlottál valamiben és felsértetted a kezed.

Ha kicsit mélyebben belenézünk a legtöbb probléma vagy betegség okai láthatatlanok. Egy betegség nem tűnik fel csak úgy random módon.

Vegyünk egy nagyszerű példát a párkapcsolatokról: Minden párkapcsolat elején izgalmas, hogy folytonosan oda figyelünk egymásra, de az idő elteltével ez eltűnik akkor a kapcsolat romlani kezd. De ahelyett, hogy a másikat hibáztatnánk ezért, nézzük meg, hogy mi okozhatta ezt az állapotot.

2. Gondolkozzunk el a mögöttes okokon

A kulcs abban rejlik, hogy az energiák szemszögéből közelítsük meg az okokat. Ha a belőled kisugárzó energiáid azt üzenik a világnak, hogy: „Elég érdekes és izgalmas személyiség vagyok… de csak egy adott pontig. Azután már bizonytalanná válok, és lehet, hogy nem látnak az emberek olyan érdekesnek, mint ahogyan én azt előadtam.”

Ha ez a szorongás kering benned, akkor ezt az emberek megérzik, elkezdenek ezzel rezonálni, és játszadozni kezdenek veled. Szóval tulajdonképpen te magad kreáltad ezt a helyzetet, annak ellenére, hogy úgy néz ki mások okozzák. Erről szól az energiagyógyászat is, magadban kell keresni az okokat, és ha felismered azokat, már könnyedén tudsz rajtuk változtatni.

3. Az elhatározás mozzanata

Az energiával való gyógyítás arról is szól, hogy az életünknek az adott szakaszát abba az irányba tereljük, amely fele tartani szeretnénk. Képzeld csak el, hogy ahhoz az adott szakaszhoz eljutottunk valamilyen irányból, és ha nem változtatunk semmit, akkor könnyedén kitalálhatjuk, hogy milyen lesz a jövőnk… ugyanazon az úton fog haladni, mint azelőtt. Az energiák célja ezt az utat jobb irányba terelni, csak kell az a mozzanat, amikor eldöntöd, hogy változtatni akarsz.

Nem fog könnyem menni, de kitartással egyre távolabb és távolabb kerülhetsz a régi utadtól, egy jobb és szebb jövő felé.

4. Ne azonnali változásokra számíts

Ezért is olyan erőteljes a dolog! Ahelyett, hogy a pillanatnyi állapotunk változására várnánk, energiáinkat fektessük a mögöttesen húzódó dolgokra. Egyből nem fog minden megváltozni, a világ ugyanolyan lesz, de ha türelemmel kezeled a helyzetet, akkor a végén egy teljesen más helyen köthetsz ki.

Az energiagyógyászaton belül számos technika működik (reiki, jóga, hangtál terápia, prána nadi, stb.), amellyel képesek vagyunk egészséget, bőséget és egy jobb életet teremteni magunknak, keresd meg a számodra legjobb módszert.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top