Fogott egy nagy adag deszkát és csodálatos meglepetést készített feleségének!

A megfelelő ajándék megtalálása sokszor nagyon nehéz feladat. Vannak azonban, akik igen különleges érzékkel, és kreativitással rendelkeznek, így számukra nem okoz nehézséget az ajándékozás.

chris-asztal

Van, aki a kézzel készített, egyedi ajándékokat részesíti előnyben, mások pedig inkább elmennek a boltba, és jól bevásárolnak. Ha te is az első csoportba tartozol, akkor egészen biztosan tetszeni fog az alábbi ötlet.

Chris házassági évfordulójuk alkalmából egy igen különleges, és mutatós ajándékkal lepte meg feleségét. Sokat törte a fejét, hogy mi lenne a tökéletes meglepetés, míg végül elkészítette ezt az óriási asztalt. Fogott egy csomó régi deszkát, kiszedte belőlük a rozsdás szögeket, lecsiszolta, és felújította az elhasználódott felületet.

Kimérte a lábakat, megcsinálta a tartószerkezetet, majd ugyanilyen alapossággal elkészítette a asztallapot is. Csodálatosan szép lett ez a patinás fából készült ebédlőasztal.

A felesége alig jutott szóhoz örömében, amikor meglátta az ajándékot. Ha egy igazi személyre szóló meglepetéssel szeretnénk kedveskedni szeretteinknek, készítsük el azt mi magunk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Facebook hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top