Február 10. és március 6. között a Vénusz a Halak jegyében fog tartózkodni! Élvezd a szeretetet és az együttérzés energiáinak áramlását!

Február 10. és március 6. között élvezd a szeretet és az együttérzés energiáinak áramlását!

Február 10. és március 6. között a Vénusz a Halak jegyében fog tartózkodni! Élvezd a szeretet és az együttérzés energiáinak áramlását!

A szerelem és a női princípiumok bolygója, a Vénusz február 10-én átállt a Vízöntő jegyéből a Halak csillagjegybe. Ez azt jelenti, hogy a földi szeretet átalakul isteni, magasztos, égi szereteté, ahol nincs mit keresniük a szabályoknak, a törvényeknek, a határoknak és az irányításnak. Itt már nem lehet helye annak, hogy ki mit nem csinált jól egy párkapcsolatban, és ki nem végezte el megfelelően a munkáját az irodában. A legfontosabb cél a harmónia, a lelki béke megteremtése.

A Halak jegyében lévő Vénusz felszámol minden korlátozást, jelentéktelen dolgot az életedben, ami kezdetben kissé felzaklathat, de minden tisztulási folyamat, fejlődési periódus tartalmaz nehézségeket. A végén azonban az Univerzum jóvoltából, sokkal gördülékenyebben fog menni az élet, és te magad is rugalmasabb, megértőbb leszel.

A Halak jegyében lévő Vénusz elhozza az életedben a szeretet és az együttérzés energiáit. Fogadd el az embereket úgy, ahogy vannak, ne ítélkezz senki fölött, ha segítségre szorulót látsz, akkor saját erődhöz mérten támogasd az illetőt.

Aki ott van melletted, szeresd tiszta szívedből, légy toleráns, kedves vele, erre tanít ugyanis a Halak jegyében tartózkodó Vénusz.

Egy megromlott kapcsolatot csak bocsánatkéréssel és megbocsátással lehet helyre hozni, ami ha sikerül, akkor létrejön a béke, a harmónia, és megvalósul az igazi csoda, ami nem más, mint az ÉLET.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top