Ezt üzenik az emberiségnek az angyalok 2017 májusára!

Idén májusra az angyalok üzenetét három orákulum kártya segítségével fejtettük meg. Ezek a következők: Doreen Virtue: Az angyalaid üzenete, Dorren Virtue és Radleigh Valentine: Fairy Tarot Cards, valamint Doreen Virtue: Magical Mermaids and Dolphins.

Ezt üzenik az emberiségnek az angyalok 2017 májusára!

Általános közérzet

Idén májusban vigyázzunk a gondolatainkra, mert amit gondolunk könnyedén megvalósulhat, hamarabb, mint azt gondolnánk. A következő hetekben érdemes “nagytakarítást” végezni a fejünkben, így szabaduljunk meg a félelmeinktől, a nyugtalanságainktól, a negatív gondolatainktól, és törekedjünk mindig a pozitív történésekre, találjuk meg a jót a környezetünkben.

Az Univerzum jobban ismer minket, és ő tudja, hogy igazán mire vágyunk, így hallgassunk a szívünkre, és dolgozzunk minden nap azért, hogy álmainkat valóra váltsuk. Figyeljünk az Univerzum által küldött üzenetekre, amelyeket használjunk arra, hogy fejlődjünk, gazdagodjunk, iktassuk ki életünkből a negativizmust. Május nagyon nagy lehetőségeket tartogat, amelyeket ki kell használnunk. Mondjuk ki a következő pozitív megerősítést: “Minden nap örülök a csodáknak, amelyek táplálják a lelkemet.”

Gábriel arkangyal mindig a közelünkben tartózkodik, segít, ha valamiben elakadunk, így mi csak az élet csodáira összpontosítsunk, mert azok számítanak igazán

A hónap első része

Május 1-15. között igyekezzünk új életet kezdeni, megváltoztatva a magatartásunkat, kinézetünket. Szabaduljunk meg a bennünk lévő feszültségektől, az irigységtől, és inkább forduljunk a fény, a harmónia, a béke, a szeretet, a megértés felé. Legyünk hálásak, hogy a Teremtő életet adott nekünk, és annak ellenére, hogy olykor sebezhetőek vagyunk, de a lelkünk szabad, így éljünk meg minden pillanatot a szabadság elvei szerint.

A hónap közepe

Május 16-22. között a társasági életre kell a hangsúlyt fektetni, mert a barátokkal való közös időtöltés pozitív energiákat ad. Ne feledjük, hogy az Univerzum azt szeretné, ami nekünk a legjobb. Az angyalok minden nap értünk imádkoznak, hogy megtaláljuk önmagunkat, a hitelességünket, gyermeki énünket. Mutassuk meg a bennünk rejlő fény energiáit, és tanúsítsunk tiszteletet magunkkal szemben.

A hónap utolsó része

Május 17-től az hónap utolsó napjáig erős napsugárzásokra kell számítanunk. Gábriel és Uriel arkangyal azon fog dolgozni, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat, hogy rátaláljunk a szerelemre, önmagunk szeretetére és megszabaduljunk a mérgező gondolatoktól, amelyek megnehezítik az életünket. Új lehetőségekre számíthatunk ebben a periódusban, amelyek próbára tehetik a hitünket, de érdemes erősnek maradni a siker érdekében.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top