Ezt üzenik az ANGYALOK a 2017-es évre!

Nemcsak a csillagokban láthatjuk a jövőt, és nem csupán a bolygók állásából kaphatunk hasznos útmutatást – a tarotkártyák is átvezethetnek minket az előttünk álló esztendőn. Két paklit használtunk: az Angel Tarot Cards-t a Doreen Virtue & Radleigh Valentine-tól és az Archangel Michael Oracle Cards-t ugyancsak Doreen Virtue-tól.

Amikor a kártyákból olvasunk, az angyalok ráhangolódnak a bennünk rejlő lehetőségekre, arra, amire képesek vagyunk, és megerősítik bennünk azt, amit a szívünk mélyén jómagunk is tudunk, de nincs kellő bátorságunk hozzá, hogy lépjünk, vagy nincs elég hitünk ahhoz, hogy cselekedjünk. Az angyalok csupán vezérelnek minket, kizárólag a pozitívumokra világítanak rá, és megmutatják, hol és mivel van dolgunk. Viszont az irányítást teljes mértékben átengedik nekünk: te rendelkezel a sorsoddal, és ha a dolgok másképp történnek, azt csakis a te döntéseid eredményezhetik.

Általános áttekintés és kihívás

2012 elejétől kezdve készen állunk már a 2017-es évre, a szivárvány és a spirituális fejlődés évére, ami gyökeresen megváltoztat bennünket.

Raziel arkangyal irányítja az előttünk álló évet, őt a szivárványos energia veszi körül, melyet bármennyire is próbálnál becserkészni vagy ésszerűen felfogni, sose leszel képes rá. Ő a természetbe való visszatérést hozza – a természetesebb öltözékre, ételekre, kozmetikumokra fektetjük a hangsúlyt. Az eredethez kerülünk általa közelebb, az őseink bölcsességéhez, olyan dolgokhoz, amiket tudatosan nem tudunk megérteni.

A szivárvány mikor bukkan fel? Eső vagy vihar után, ugye. Bár isteni jelként, égi csodaként éljük meg, a kiváltója mindenképp a felfordulás és a káosz. Gondolj csak az otthoni nagytakarításra! Mielőtt szépen csillogna a lakás, hatalmas rumli uralkodik a négy fal között. Ez a perpatvar a 2016-os év volt a 2017-es év szivárványa számára.

Ezt már olvastad? Numerológiai előrejelzés 2017-re: egy új életciklus veszi kezdetét!

Az újév mozgalommal, akcióval indul. Semmi sem az, aminek látszik – ezt a mondatot alaposan vésd az eszedbe! Minden esetben légy elővigyázatos, hisz valaminek még történnie kell, valaminek még lennie kell. És minél inkább erőlködsz azon, hogy ép ésszel megértsd, annál nagyobb akadályokba ütközöl, annál mélyebbre süllyedsz az ismeretlenben. De ha az elfogadásra, szeretetre, megértésre gondolsz és azt mondod magadban „legyen úgy, ahogy nekem a legjobb, még akkor is, ha ezt nem tudom megérteni”, akkor a dolgok könnyebben rendeződnek majd. Meg kell tanulj elengedni – ha túllépsz rajta, csak úgy válthatod valóra az álmaid.

Légy mindig mozgásban. 2017 úgyis olyan lesz, mint a kötéltánc. Hogy miért? Mert a hit próbatétele lesz: a mélybe kell ugornod, és minél magasabbról ugrasz, annál szélesebbre nyílnak a szárnyaid.

Ha az angyalokkal beszélsz, kivilágosodik előtted, milyen leckéket kell megtanulnod. Valamennyiünknek az élet más-más szeletkéje kerül előtérbe. Ha például a családodban kell helyreállítanod a harmóniát, akkor orvosold előbb a kapcsolatod a szüleiddel, hogy folytathasd a házastársaddal és a barátaiddal.

Razielnek köszönhetően sokkal inkább tudatában leszünk az emberi mivoltunknak, mint valaha. Tisztában leszünk a határainkkal, azzal, hogy bár földre szállt angyalok vagyunk, attól még lehetünk dühösek és szomorúak. Tudatában leszünk annak, hogy itt nem kell szentként viselkednünk, de attól még megértjük, hogy a lelkünk mélyén isteni teremtmények vagyunk, a létünk is mennyei, csupán a tettünk emberi.

Uriel arkangyal vigyázott ránk 2016-ban, hogy megtaláljuk az utunkat és visszanyerhessük az erőnket. Ő volt az, aki a lámpást tartotta, és löketet adott, hogy menjünk oda, ahol szükség van ránk. Sajnos ő volt az is, aki Azrael arkangyallal közösen sokaknak segített békében távozni az örök fény felé… 2017-ben is vigyázni fog ránk, valahonnan a háttérből, Mihály arkangyallal karöltve, csak hogy ne fogjunk ki az erőből, és hogy mindig kellő löketünk legyen a folytatáshoz.

Ezt már olvastad? Kínai Horoszkóp 2017 – Ilyen lesz az új év a Kakasok számára!

De mit is üzennek az angyalok a szivárvány évében?

Januárban Jofiel arkangyal kíséri a lépteinket, aki azt mondja, nehézségekbe ütközünk majd az egónk visszaszorításában. Az egók harca, a hatalom iránti vágy, az, hogy kinek van igaza, és hogy ki lesz az első mind felerősödik januárban. Sokan rejtőznek hamis álarcok mögé, és próbálják megjátszani magukat. Erős késztetést érzünk majd a felszólalásra, az egyediségünk kifejezésére, elveszítjük az érdeklődésünket a csapatmunka iránt, és úgy akarunk felülkerekedni, hogy etikátlan „fegyverekhez” nyúlunk. Negatív energia lebeg majd a levegőben, olyan akár egy vírus, mely, ha nem vagy figyelmes, könnyen megfertőz. Mindezek ellenére Jofiel arkangyal azt mondja, minden puszta illúzió, és csakis az egónk képzelgése. De nem lesz elég csupán ellene harcolni, hanem az álmainkért is meg kell küzdenünk, miközben a számunkra elrendelt úton kell maradnunk. Dolgoznunk kell a félelmeinken, melyek legyengítenek minket, és keresnünk kell magunkban a szeretetet, a bölcsességet, a fényt, ami megvilágítja az utunkat. Olyan emberek társaságát keressük, akik felemelnek minket, és olyan projektekbe folyjunk bele, melyek a fejlődésünket szolgálják. Sétáljunk sokat a szabadban, járjunk ki a természetbe, ölelkezzünk naponta, látogassunk meg egy öregotthont, lepjünk meg egy nehéz sorsú családot ahelyett, hogy az első helyért verekedjünk és valami olyasmiért harcoljunk, aminek amúgy sincs eszmei értéke. Nem szabad elfelednünk, mi mind egyek vagyunk, és ha ma felhős az ég, holnap biztosan kisüt a nap!

Februárban Metatron arkangyal mutatja az utat, akinek tanácsára felvállaljuk a céljainkat és fejest ugrunk az ismeretlenbe. A február lesz a nulladik pont – amikor fontos döntéseket kell meghoznunk az életünkkel kapcsolatban, amikor mindent elölről kezdhetünk. Megmaradok a régi állásomban? Jó hatással van még rám ez a kapcsolat? Akarom én ezt a küldetést? Beiratkozzak-e erre a képzésre? Be tudok-e költözni az új lakásba? – ezek és ehhez hasonló kérdések lelnek most válaszra, tehát itt az idő a döntésre és a kirepülésre. De ne feledkezz meg a terveidről, a jövőképedről, és arról sem, hogy miket kell megtenned annak érdekében, hogy megvalósítsd azokat. Metatron arkangyal magabiztosan vezérel majd, és váratlan lehetőségeket pottyant az utunkba, csak el kell őket fogadnunk. Számos előreláthatatlan dolog fog történni februárban. Ami jól ment, az hirtelen lezárul, és ami eddig nem volt, az most virágozni fog. Egy dolgot kell ismételgetnünk februárban: „jöjjön minden könnyedén, és az én javamat szolgálja”. Az angyalok minden mást megtesznek, te csak vállald fel a döntéseidet, és lépj a tettek mezejére.

Március az érzelmek tengerével áraszt el bennünket. Elfogadóbbak, szívélyesebbek leszünk a családdal, a barátainkkal. Ideje felvállalni az érzéseinket és önmagunkat. Ebben a hónapban egyik érzelemből a másikba csöppenhetünk: a szorongásból a megkönnyebbülésbe, a szomorúságból az önfeledt boldogságba. Fontos, hogy márciusban a családi kapcsolatokon dolgozzunk, gyógyítsuk meg azokat az eddig felhalmozott sérelmektől, nyissunk az ősök emléke és a Földanya irányába. Örüljünk minden percnek, amit a szeretteinkkel tölthetünk el, és minden egyes embernek, aki az életünk része. A március megértést, mélyebb kapcsolatokat hoz, és feltárja azt, amit a későbbiekben tennünk kell, és megmutatja azt is, miként tegyük azt, amit kell. Hitre, bizalomra és bátorságra lesz szükségünk, hogy magunkkal tudjuk cipelni a terhet. Az őseink ígéretei és esküi most könnyen feloldozást nyerhetnek. Engedjük a felszínre törni a bennünk lakozó gyermeket, játszunk sokat, legyünk tiszták és ártatlanok, hisz valójában ilyenek vagyunk.

Április olyan lesz, akár a vészfék: állítsuk le magunkat egy kicsit! Ebben a hónapban kerüljük a döntéseket, a kompromisszumokat, inkább hagyjuk, hogy a dolgok maguktól történjenek, mi csak figyeljünk a felénk áramló információkra. Áprilisban el kell szakadnunk az isteni akarattól, húzódjunk meg a háttérben, és várjuk ki a megfelelő pillanatot. Legyünk kiegyensúlyozottak, a szerelemben is, és fordítsunk gondot a táplálkozásunkra: nehogy ételmérgezéssel kelljen megbirkóznunk. A lényeg, hogy ne feszítsük túl a húrt, üljünk csak nyugodtan – tanácsolja Zadkiel arkangyal, aki segíteni fog abban is, hogy megbocsássunk, és hogy helyet teremtsünk az életünkben az igazán fontos dolgoknak.

Májusra az erős anyagiasság lesz jellemző. Képzelj el egy határozott pillantást, ami téged fixíroz, mire te egyszerűen lefagysz. Nincs szükség szavakra, elég csak egy pillantás. Amire gondolunk, az meg is történik, szóval csak óvatosan a jóslatokkal. És mindenképp kerülni kell az egónkat kényeztető gondolatokat: a szeretnék egy X autót vagy az előléptetést szeretnék, mert jár nekem típusúakat. Ne feledd a mondást „vigyázz mit kívánsz, mert megkaphatod”, aztán majd foghatod a fejed. Májusban a lehető legjobb kitakarítani az elménket a gondolatoktól, félelmektől, nyugtalanító dolgoktól, negatív energiától. Ugyanígy tisztogasd meg a kapcsolataidat is. Mondogasd ezt: „minden rendeződjön úgy, ahogy a legjobb nekem”, az angyaloknak ennyi éppen elég. A kapcsolatok próbatétele megmutatja, kik azok, akik a legjobbat hozzák ki belőlünk, és kik azok, akik csak visszahúznak. A mi dolgunk annyi, hogy menjünk tovább előre, és ne ítélkezzünk.

Ezt már olvastad? Horoszkóp 2017 minden csillagjegyre! Jó hírek az Új Évre az asztrológus tollából!

Júniusban a lehető legintenzívebb Raziel arkangyal jelenléte, akinek az energiáját egész évben érezni fogjuk. Erre az erőre legalább annyi szükségünk van, mint ahogy a kenyérnek a lisztre. Semmi sem sikerül, ha nincs ott a varázslat, Raziel alaphozzávalója. Ő egykettőre munkába állít és összegyűjt bennünket, mint a szétszéledt nyájat. Ez a kiváló alkalom egy magánvállalkozás elindításához, egy új projekt útnak eresztéséhez, egy új ötlet/téma megírásához. Ez a hónap tele lesz kreativitással, varázzsal és ajándékokkal. Tisztában leszünk az adottságainkkal, és gyakorlatba is tudjuk ültetni őket. Az angyal vigyázza minden lépésünket, és megóv minket, így félretehetjük az aggodalmat. Mihály arkangyal befolyása is felerősödik ebben a hónapban, amitől bátrabbak és kitartóbbak leszünk, új horizontok nyílnak meg előttünk, és mélyen megváltozik a módja annak, ahogy az életet látjuk.

Júliusban rengeteg munka vár ránk. A dolgaink belepnek minket, és szükséges, hogy véghezvigyük minden lefolyóban lévő tervünket. Lesz pár akadály, amibe beleütközünk, de mind arra szolgálnak, hogy rájöjjünk, mit is akarunk igazán, és melyik utat válasszuk. Hogy ne essünk az egónk csapdájába, kérjük ki a szakemberek segítségét. Legyünk pártatlanok, világosak, szakszerűek és egyenesek – példaértékűek a körülöttünk lévők számára. Viszont nagy lesz rajtunk a nyomás, ennek hatására pedig sokszor nem látjuk majd a fától az erdőt. Ne felejtsünk el szelídek lenni önmagunkkal, ne hibáztassuk magunkat, ha valami nem úgy végződik, ahogy szeretnénk. Még ha meglepő is, de ez így van jól. Legyünk hálásak minden lépésünkért, és igyekezzünk abban, hogy közelebb kerüljünk a boldog, teljes élethez.

Augusztusban már lazábban vehetjük a dolgokat, minden kezd sínre kerülni, és mi végre elégedettnek érezhetjük magunkat mindazzal, amit eddig tettünk. Ez a hónap a tisztogatásé, a megújulásé, az új állásfoglalásé, tele kreativitással és ötletekkel. Lehet, hogy a terveink füstbe mennek, de születnek újak helyettük. Erősnek érezzük magunkat, annyi energiával, mellyel még egy hegyet is el tudnánk mozdítani. Azt hisszük, semmi sem állhat az utunkba. Egyeseket ez az erő megrémiszti, és megpróbálják kioltani a bennük lobogó tüzet. Vigyázzunk a körülöttünk lévőkre, ne engedjük meg nekik, hogy lóvá tegyenek vagy lelombozzanak. Haladjunk csak előre félelem nélkül, és vállaljuk fel az egyéniségünket. Még egy olyan nincs, mint mi, és céllal születtünk erre a földre, szóval teljesítsük be a sorsunkat. Ehhez viszont önbizalom, öntisztelet, bölcsesség, higgadtság és melegség szükséges. Meg kell tanulnunk a leckét arról, hogy tiszteljük magunkat, és arról is, hogy kérnünk kell azt, amire szükségünk van, egyébként nem adatik meg. Az angyalok feltételek nélkül támogatni fognak. Legyünk sebezhetőek, maszkok nélkül, és minden ajtó kinyílik előttünk. Ez az a kulcs, amit magunkhoz kell vennünk.

Szeptember a felszabadulást hozza. Azrael arkangyal lesz mellettünk, aki alaposan lerázza rólunk mindazt, amire már nincs szükségünk. Eljött az idő arra, hogy egyszer s mindenkorra lakatot tegyünk azoknak a helyzeteknek a végére, melyeken eddig őrlődtünk. Nem lehetünk egyszerre két helyen, ezért az energiánkat csakis egy irányba kell fókuszálnunk. Azrael a nadrágunkba ráz, ami a döntéseket is illeti, meg kell végre értenünk, hogy el kell szakadnunk a múlttól. Jeremiel arkangyal is a segítségünkre lesz abban, hogy átgondoljuk a dolgainkat, és megejtsük a kellő változtatásokat. Ez a hónap a spirituális átalakulásé lesz, amikor érezni fogjuk, hogy valami felé haladunk, de még nem tudjuk, hogy mi az. Ez kissé kibillent a magabiztosságunkból, de végül sikeresen felülkerekedünk rajta. A lényeg, hogy engedjük a dolgokat maguktól történni, és minden rendben lesz.

Októberben felvállaljuk az elkötelezettségeinket. Sokat megvalósítunk abból, amit kitűztünk magunk elé célul, az életünkben is sok minden rendeződik. Figyeljünk oda az összhangra, mert abból sok válaszra lelhetünk. Úgy érezzük, mintha fognák a kezünket, hogy minden túl könnyen megy, de csak azért, mert előző hónapokban keményen dolgoztunk. Még mindig óvatosan a gondolatokkal! Szabaduljunk meg a negatív gondolatoktól, ne kürtöljük ki országnak-világnak a terveinket, vigyázzunk a körülöttünk lévőkkel. Ne feledj el imádkozni sem, Mihály arkangyal ugyanis a segítségedre lesz, megóv és erőt ad ahhoz, hogy továbbmenj és higgy önmagadban.

November a pénzügyeinkben tesz minket próbára. Félünk bizonyos szakmai kockázatokat vállalni, szerződéseket megkötni, de ha nem filózzuk túl, és elhisszük, hogy a jó úton járunk, akkor minden sikerül és megadatik nekünk. A pénzügyi tesztek azért szükségesek, hogy megértsük, a pénz energia és érték, ezért fontos megbecsülni azt. Ne gondolj a pénzre úgy, mint rossz dologra. A pénz ugyanis nemcsak bankó lehet, hanem spirituális érték is, ami igazán gazdaggá tesz. Vállalnunk kell bizonyos kockázatokat, másképp nem élhetünk bőségben. De épp ennyire fontos az is, hogy ne erőltessük túl, figyeljünk oda a jelekre, ne ugorjunk bele az első ajánlatba, hanem nézzük kicsit átfogóbban a dolgokat. Az angyalok gondoskodnak arról, hogy ne legyen semmiből sem hiányunk, és hogy boldogok legyünk.

Decemberben az energiaszintünk a lehető legjobb formában lesz, könnyebbnek érezzük magunkat, érzékenyebbnek ugyan, de tisztábbnak és felelősségteljesebbnek. Úgy érezzük magunkat, mint egy kisgyerek, aki most tanult meg járni. Fel akarjuk fedezni a világot, meg akarjuk váltani azt, olyan terveken gondolkodunk, amivel segíthetünk másokon, humanitárius célokra is áldozunk. Spirituális fejlődés elébe nézünk, amikor szivacsként szívjuk mindent magunkba. Örülünk az egyszerű dolgoknak, és a gyermeki ártatlanságunk is a felszínre kerül. A hónap a boldogságról szól az élet és az emberek iránt. Feltöltődünk lelkileg, és tudatába kerülünk annak, hogy mekkora áldás is az életünk. Bár nagyon érzékenyek leszünk, nem szabad elveszítenünk a fejünket, és jusson eszünkbe: a válaszok bennünk rejlenek!

Összefoglaló

2017 egészen kiegyensúlyozott évnek számít, amelynek egyik felében égni fogunk, mint egy fáklya, hisz eljött az idő, hogy világítsunk, hogy másokat is a fény felé vezessünk. Másrészt pedig arra is szükségünk lesz, hogy elszakadjunk, hogy szabadjára engedjük a dolgokat, hogy átengedjük a felsőbb erőnek az irányítást, egyébként sosem tudjuk meg, mit is tartogatnak számunkra az angyalok. Ne feledd, csak annyit kapsz, amennyit elbírsz. Szóval állj készen!

Ebben az évben Raziel arkangyal segít megérteni és legyőzni az ismeretlent, olyan szemszögből látni a dolgokat, ami eddig lehetetlen volt számunkra, támogat minket a spirituális fejlődésben és abban, hogy valóra váltsuk a vágyainkat. A szivárvány-energia körülölel bennünket, és elkísér 2017-ben. Hatására újra hinni fogunk az álmok valóra válásában és az isteni gondviselésben. Ez az év tele lesz erővel, kreativitással, áldással, és felelősséggel. Tudjuk, hogy csakis mi felelünk a tetteinkért, többé nincs akit hibáztatnunk. Szóval, gyökeresen megváltozhatunk. Hát így legyen!

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.
Comments Closed

Top