Ezt jelenti, ha valakin meglátod a madártoll tetoválást

A madártollat ábrázoló tetoválásoknak különböző jelentésük lehet, hiszen mindenki más-más okok miatt választja ezt a szimbólumot. Éppen ezért is olyan nagyon népszerű ez a tetoválás, mert mindenki beleviheti a saját történetét, életének egyik fontos mozzanatát.

Ezt jelenti, ha valakin meglátod a madártoll tetoválást

Mégis van néhány mögöttes értelmezése a madártollat ábrázoló tetoválásoknak, ami viselőjétől független, örök érvényű jelentés, mert a madártoll tetoválás jelenthet:

1. Szabadságot

Mivel a madártoll szoros kapcsolatban áll magával a madárral, ezért a szabadság szimbólumaként is értelmezhetjük. A madarak szárnyalása egyenlő a korlátlan szabadság érzésével, ezért mindazok, akik lételemükként élik meg a szabadságot, szívesen választják ezt a tetoválást.

2. Spiritualitáshoz való kötöttséget

A történelem során is már számos népnél megfigyelhetőek voltak a madártollat ábrázoló szimbólumok különféle spirituális kontextusokban. Különösen a bennszülött amerikaiak, az egyiptomiak és a kelták viselték a madártollat ábrázoló tetoválásokat, mint a természethez és az istenekhez való kötődés jelként.

3. Bátorság és erő szimbóluma

A madártollat értelmezhetjük akár a merészség és a bátorság szimbólumaként is, hiszen a madarak is félelmet nem ismerve szárnyalnak a magasban szárnytollaik segítségével. Az emberek akkor választják leggyakrabban ezt a tetoválást, amikor egy nehéz döntést, vagy nehéz problémákat sikerült leküzdeniük az életükben.

Ezt már olvastad? 9 jele annak, hogy idős lélek vagy

4. Intelligenciát

A madártollat gyakran társítják a levegő elemmel, és köztudottan a levegő elemű csillagjegyek szülöttei rendkívül értelmesek és kommunikatívak. Mindig nyíltan és pontosan közlik mi jár a fejükben, és ezek az emberek választják leggyakrabban ezt a típusú tetoválást.

5. Szépséget

Nem hiába ékesít néhány madárfajt lélegzetelállító tollazat, vegyük csak például a pávákat, de akár a baglyok és a galambok is rendelkezhetnek gyönyörű tollazattal. Ha ebből az okból választanád a madártoll tetoválást, akkor mindig arra fog emlékeztetni, hogy a természet tele van csodákkal és mindenben meg lehet találni a szépséget.

Ezt már olvastad? 7 jele annak, hogy nem ez az első életed a Földön!

6. Műveltséget

Legfőképpen az amerikai bennszülöttek kultúrájában társítják a madarakhoz a bölcsesség, tanultság és a műveltség fogalmait. Ők szentül hitték, hogy a madár, mint szimbólum, a helyes úton való továbbhaladást és a fejlődést segíti elő.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top