Ezt a 10 álomképet sosem szabad figyelmen kívül hagynod!

Az embereket évszázadok óta érdeklik az álomképek, és azok esetleges jelentései. A 19. százas végén, Carl Jung híres pszichoterapeuta igyekezett megfejteni az álmokat, amelyekről úgy tartotta, hogy elárulják az illető tudatának legmélyebb titkait, gondolatait.

Ezt a 10 álomképet sosem szabad figyelmen kívül hagynod!

Ahhoz, hogy elemezni tudd a saját álmaidat, és rágyere azok megfejtésére, figyeld meg, hogy milyen hatások érnek egy napon keresztül.

Most következzen 10 álomkép, amelyek jelentését nem szabad figyelmen kívül hagyni!

1. Repülés

Ez a céljaid elérésének idejére, módjára utal. Merre fele tartasz? Hogyan jutsz el a célodhoz? Milyen akadályokba ütközhetsz? A repülés viszont a szabadságérzésről is szólhat, és arról, hogy bármit meg tudsz valósítani az életben, amit csak szeretnél.

2. Vízesés

Ha vízről álmodsz, akkor az a benned lévő érzelmi állapotokról ad képet. A víz a megtisztulás jelképe, és ha vízesésről álmodsz, akkor az egy új életszakaszt jelent, mivel a lezúduló víz elmossa a régi dolgokat. Figyelj oda arra, hogy a vízesés bővizű, vagy épp, hogy csordogál, netán zavaros, vagy tiszta.

3. Fogak

A fogas álmok elég gyakoriak. Ha arról álmodsz, amint éppen kihúzzák a fogadat, akkor az azt jelenti, hogy valamit el kell mondanod, a szuvas fog meg azt jelenti, hogy valamitől félsz, valami nyugtalanít. A fog kiesése mögött leginkább stressz húzódik, amit okozhat a munkahelyi légkör, egy hazugság, vagy az erő hiánya.

4. Halál

Ez is gyakori álomkép, csak az emberek nem szeretnek róla beszélni. Azonban nem kell félni az ilyen álomképtől, mert nagyon kevés az esélye, hogy egy ismerősöd, családtagod halálát jelzi előre, sokkal inkább valami másnak a végét jelenti, mint amilyen a stressz, a szorongás, a harag, vagy a gyűlölet.

5. Terhesség

Ha azt álmodod, hogy terhes vagy, akkor az pozitív fejlődést, gyarapodást, bővülést, növekedést jelent a jövőre nézve. Ha terhességről álmodsz, kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretnél létrehozni? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre?

6. Házak

Attól függően, hogy mekkora és hogyan néz ki a ház, melyről álmodsz, az ilyen álom a biztonság és a kényelem utáni vágyakozásodat jelenti.

7. Pénz

Pénzről álmodni szerencsét jelent, ezért érdemes lottót vásárolnod, mert lehet, hogy kihúzzák a számaidat. A pénzről álmodni egyenlő a bőséggel, az anyagi stabilitással, de néha szegénységtől való félelmet is jelentheti.

8. Házasságtörés

Ez szexuális vágyakra utalhat, amelyeket ki szeretnél fejezni, át szeretnél élni. Van amikor félelmet, önbizalomhiányt is jelezhet az ilyen álom, amikor nehezen tudod elfogadni saját magadat.

9. Tűz

Ez az adott helyzettől is függ, hogy miként jelenik meg álmodban a tűz, de leginkább a változás iránti vágyat fejezi ki, ha viszont játszol a tűzzel, akkor az a kockázatvállalásra utalhat. Ha valamit éppen meggyújtasz, akkor az a dühödet fejezi ki.

10. Meztelenség

Ha azt álmodod, hogy meztelen vagy, az azt jelenti, hogy attól tartasz, hogy kiderül az igazság rólad, mégpedig, ahogy a mondás is tartja, a meztelen igazság. Ez sok minden lehet, például a testi tökéletlenségek, a félelem valamitől, vagy valakitől.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Comments Closed

Top